31 Augusti 2010

Det har känts som måndag hela dagen idag =S. Va helt förvirrad när dom på jobbet ( praktiken ) när dom snackade om att dom hade jbbat igår. När dom snackade om de olika jobben som dom gjort tänkte jag "Jobbar dom på helgerna ? =S". Min förvirring har nog med dom meningslösa måndagarna jag har ? Eller så har det med att jag försov mig att göra.

På tal om att försova sig ... Jag försov mig idag ( men jag kom i tid ) p.g.a. det var svinkallt imorse. Glömde kolla temperaturen eftersom allt blev så stressigt, men jag frös as mycket när jag gick från bussen till firman. Väl på firman kommenterade typ alla att jag hade mina Lovika vantar på mig ^^. Chefen/ägaren Ronnie kommenterade att jag hade vantar och att Benny och Jocke hade mössor på sig. Hans kommentar var "Hur ska ni klara vintern ?". Eller den frågan ( eller vad man ska säga ) kom efter att han hade sagt något om det vi hade på oss XD haha. Jaja, det är väl inga jobb ute under vintern ? Är det det så får man packa på sig ett ton kläder, mössor, vantar och allt det där ^^ haha. Dom är lite roliga och knäppa där, men det gör bara att jag trivs ^^. Man ska ju inte direkt ha tråkigt på sin praktik, eller ?

Ne, nu ska jag gå och lägga mig, sängen har kallat sen halv nio eller något "/ ^^. Får se när nästa uppdatering kommer, gör ju inte så mycket mer än att jobbar på dagarna.

Nej, sängen va det. God natt allesammans ;)


- Over and out -

29 Augusti 2010

Gammla gubbar har inte i trafiken att göra! Glömde skriva det i fredags, men när vi skulle köra hem från Hovdala ( där vi va och grilla ) så när vi skulle köra till stoppstreckt så kommer det en gammal gubbe som verkligen tar ut svängen! Han höll nästan på att köra in i sidan på oss om det inte var för att pappa svängde ut så längt han kunde i vägkanten. 
Sen idag när vi skulle backa ut från parkeringen på ICA, så kommer det en gubbe i 50 - 60 års åldern och jag ser att han ser att vi backar ut. Men istället för att stanna ( han stod en liten bit ifrån ) så att vi kunde backa ut, så kör han fram och sitter och svär eller något. Grejen var den att vi backa ut mot höger och han kom från vänster. Så pappa fick ju köra in i fickan igen ( han var ute nästan helt med bilen ). Sen ser vi att han bara kör igenom parkeringen och iväg. Va fan gjorde han ens där ? Gaah, man blir så irriterad på gamla gubbar som tror att dom äger hela vägen för att dom kör i en nästan splitter ny bil !!

Iallafall så har jag inte gjort så mycket i helgen. Har typ bara slappat. Va uppe vid gamla petvå och åkte runt där i typ en halv timme. Det är väl det jag har gjort i helgen "/ ^^.

Nu ska jag gå och ta bort det gamla nagellacket och sätta på nytt ^^, sen blir det duschen och ut med hundar och sen sova, måste ju upp tidigt imon för att dom har satt såna dåliga tider nu :@. Jag början 09.50 och min buss är vid skolan någon gång mellan 09.55 och 10.00 -.- . Aja, får kolla upp vilken buss jag ska ta här ifrån för att vara i skolan i tid -.- .


- Over and out -

27 Augusti 2010

Herregud vad tiden går fort! Känns inte alls längesen jag började skriva "Augusti" =O.

Aja, denna veckan har bara sprungit iväg känns det som, men det har väl med praktiken att göra ?
Imåndags var jag i skolan. Itisdags var jag hos tandläkaren och ringde och fixade så att jag kunde börja praktisera för att slippa att vara i skolan. Ionsdags började jag med praktiken ( gött gött ! ), så där har jag varit onsdag, torsdag och idag =).

Det märks på mig att jag börjat skolan och framför allt praktiken igen! Jag är sjukt trött redan när jag kommer hem =S ! Skönt har det varit iaf att komma isäng innan tolv =).

Idag var vi iväg och grilla ( sista gången för detta året ? ). Gott var det och lite roligt. Där vi satt, finns det elstänsel för att korna och fåren inte ska gå tillsammans. Iallafall så va Ronja väldigt nyfiken på elstängslet, så hon körde ju nosen på den och tjöt till ( som hundar kan göra om dom får ont ) och blev livrädd för staketet som oxå fanns där ^^. Vi trodde att hon skulle lära sig av det, men nej inte alls! Hon gjorde preics samma sak igen typ tjugo minuter senare eller något sånt XD. Och jävlar va hon tjöt och flög upp på bänken och klättrade upp på mig, sen skulle hon över bordet för att gå till pappa för att komma så långt ifrån staketet och stängslet som möjligt, men ändå vara nära oss ^^. Haha hon va för gullig och Pepsi va ännu sötare som undra vad som hände med Ronja, men blev glad när vi skrattade så mycket för att Ronja va så dum som gick till stängslet igen fast vi sa till henne flera gånger och trots att hon redan hade fått sig en köss av den XD. Det var lite roligt iaf ^^.

Jag har inget mer att säga nu. Have it your way ;).


- Over and out -

25 Augusti 2010

Idag började jag min praktik, men är ändå rätt pigg för att ha varit uppe sen 05.30 ( ungefär)  imorse.

Vet inte rikigt vad jag ska skriva, det står helt stilla "/.


- Over and out -

23 Augusti 2010

Skolan idag var inte så jätte rolig. Började med två ( ? ) timmar med min mentor ( lektioner ), sen var det lunch som blev lite stressig trots att vi hade 55 minuter lång lunch, men det berodde på att jag behövde nytt matkort ( så att jag kan få mat på lunchresturangen vi käkar på ). Men färgskrivaren fungerade inte -.-. Så en kvart senare fick jag ett svartvitt matkort ist ^^ haha. sen var det en timmes lektion till med min mentor. Resten av skoldagen var helt onödig tycker nog de flesta. Vi skulle ha en och en halv timme ( trot jag ) med att gå igenom våra projektarbeten sen lika lång tid med svenska och en frågasport! Så jag var inte där hela dagen och det var nog inte resten av klassen heller ^^.

Haha känns som min blogg har blivit en "skolblogg" XD. Men jag gör inte så jätte mycket mer än går i skolan nu förtiden. Eller snart börjar jag förhoppningsvis att praktisera igen! Att det ska vara så jävla svårt att fixa en praktikplats ? Fattar inte det.

Imon är det iaf ingen skola för mig. Jag har bitit sönder en tand, så ska till tandläkaren för att laga den =(.


- Over and out -

22 Augusti 2010

Söndag idag, skolan imon -.-. Imon är väl iförsig inte så farlig, men resten av veckan är ju rena pesten. Vara i skolan och måla -.- . Något av det tråkigaste som finns! Hoppas att min lärare kan fixa en praktikplast åt mig till på onsdag eller torsdag, för jag orkar verkligen inte vara inne mer. Bäst hade varit om jag fick reda på imon att jag ska ut på praktik på tisdag =D. Gött gött hade jag sagt då ^^ haha.

Vad har jag gjort idag ? Jag har varit iväg med hundarna, men var inte där så jätte länge för det åskade. Visserligen var det en bra bit bort, men den lät tillräckligt högt för att Pepsi skulle reagera på den och inte vilja vara kvar där. Så det blev till att åka hem, duscha, käka middag, sen fick jag något städflipp eller något. La in den rena tvätten ( efter en dag i påsen =O, brukar gå en vecka eller något ^^ ). Sen när jag var klar med den, började jag fixa med alla papper jag har fått från skolan. Två pärmar FULLA med papper på TVÅ år! Fatta hur mycket papper vi har fått, det mesta är från bygg. Och ändå är det inte alla papper och uppgifter vi har fått, har slängt en del. Men så mycket orkade jag inte rensa och sortera idag, får bli en annan dag ^^.


Kommer inte på något mer att skriva nu.


- Over and out -


21 Augusti 2010

Har inte skrivt på några dagar nu, men skolan har ju börjat och jag är hur trött som helst när jag kommit hem igen, så har inte okar blogga något "/.

Hänt sen senast då ? I torsdags var jag hemma. Försov mig och hade ont i handen ( förklarar längre ner ), så kändes inte som någon idé åka dit om man ändå inte kan göra något annat än sitta inlåst i omklädningsrummet och sova ^^. Väl hemma gjorde jag inte så mycket. Försökte komma på något att göra så att jag inte somnade.

I går fredags var jag i skolan, men var hur död som helst och försov mig och missade bussen p.g.a jag trodde att jag hade glömt mitt busskort hemma -.- . Men jag gjorde lite i skolan iaf, sparmålade som är så sjukt tråkigt och svårt om man är trött, har för stor pensel och inget tålamod för att det bara blir fel hela tiden -.- .
Vad jag gjorde när jag kom hem, kommer jag knappt ihåg =S. Kommer ihåg iaf att jag blev väldigt yr och känne mig nästan aspackad fastän jag inte hade druckit en enda droppe alkohol "/.

I dag har jag inte gjort så mycket heller. Typ bara slappat och kännt mig yr "/. Jag trodde att det berodde på att jag hade sömnbrist eller något så att det skulle gå över i natt, men det verkar som att det är något annat. Blir det inte bättre imon, så får jag nog ringa sjukvårdsupplysningen och kolla om dom kanske vet vad det är. Vet inte dom får jag väl åka till sjukhuset. Hoppas iaf att går över, för det är en äcklig känsla, eftersom jag inte har druckit någon alkohol =S.


Till det med handen. Nu i somras någon gång så började jag få ont i handen ( känns precis som kramp ), eller aa det går från handleden upp/in mot handflatan. svårt att förklara. Men jag kan typ inte spänna tummen ( som att hålla en penna för att skriva ) utan att det gör ont, så att måla går ju inte när det är så. Sen i samma veva som smärtan i handen började komma, började även en smärta i armbågarna komma"/. Vettefan  va det är för fel på mig. Känns som att jag har ont i nästan alla möjligt kroppsdelar som påverkar ens vardag =(.



- Over and out -




18 Augusti 2010

Dagen har varit lång och tråkig. Började med att jag inte fattade et skit i morse, satt bara upp i sängen, men la mig ner igen för va dödstrött och frös. Sov fem minuter till för sen ringde mobilen ( larmet ) igen. Men det var lika dant fortfarande, så snoozade en gång till, sen råkade jag stänga av larmet. Vaknade väl tjugo minuter senare och då var det försent att hinna i tid till skolan. Så ja, jag försov mig idag ^^. Bra start där! Första riktiga skoldagen börjar med att man försover sig. Jag hade ändå kommit försent vilket fall som helst, för tåget var tydligen kraftigt försenat.
    Aja, väl i skolan så satte jag mig i omklädningsrummet och somnade XD haha. Då är man trött! Sen villle Denise att jag skulle hjälpa henne att sätta ihop en hylla sa hon, men jag skulle vilja förklara det som ett prydnadsbord med en låda ( eller något i den stilen, svårt att förklara ). Så eftersom att jag inte hade något att göra ( mer än sova ), så kunde jag ju lika gärna göra lite nytta och hjälpa henne =). Sen var det inte mycket mer gjort den dagen mer än att jag tog en nyckel till mitt nya skåp och ristade in ett nummer på nycklarna ( min och reserven ).

Oj, vad långt det blev skrivet om halva dagen "/. Aja, du behöver inte läsa om du inte vill ;).

Sen när jag kom hem så fick jag vila typ en halv timma, sen åkte vi och handlade mat. Sen åkte vi hem igen och jag gick ut med vovvarna. När jag kom in igen så var det middag, sen blev det teven och nu datan en stund.

Nej nu ska jag gå och lägga mig, är tröttare än döden ( mitt nya utryck för "dödstrött" ^^ ).


- Over and out -

17 Augusti 2010

Det är helt sjukt hur trött jag är! Igår började ju skolan och jag hade problem natten till igår att somna då det oskade och Pepsi var rädd och visste inte vart hon skulle ta vägen, stackarn. Men efter någon timma eller två så lyckades jag somna. Sen var det upp vid halv sju för att hinna piggna till och göra mig iordning och inte behöva springa till bussen. Va i skolan i 45 minter max, sen slutade jag.

Idag var det aktivitetsdag med statsvandring runt halva Kristianstad - i REGN! Så man blev ju pisseblöt om fötterna och jackan blev väldigt blöt med. Sen har jag jobbigt ont i benen och fötterna med. Sen blev det inte så mycket sömn inatt heller så är dödstrött och skulle kunna tänka mig att gå och lägga mig efter duschen. Men får nog vänta iaf några timmar till.

Kommer inte på någon att skriva om.


- Over and out -

15 Augusti 2010

Vad har hänt sedan sist ? Inte mycket mer än att jag har försökt att vända på mitt dygn, fast det har inte gått särskillt bra "/. Det har varit festival här i Hässleholm med. Var nere en stund igår ( avslutningsdagen ), men det var ju verkligen inget! Gud så trist det var. Bara en massa fulla människor som trängdes, en massa fjortisar som trodde att dom var tuffa -.- . Sen kunde jag inte låta bli att spela på chokladhjulet ( ett av dom ) ^^. Var ett nummer ifrån att få "högvinsten" suck -.- haha, men det gjorde inget ändå ^^ haha.

Idag händer väl inget speciellt. Ta det lugnt och slappa är väl dagens planer, skolan börjar ju imon så måste försöka komma i säng tidigt ikväll. Puckorna till lärare satte ju 9 som start tid -.- . Men vad ska vi göra där ? Få vårat nya schema bara ? Inte en aning och jag bryr mig nog inte så mycket heller ^^ haha. Känns bara helt onödigt att åka dit för en halvtimmes prat, eller så ska vi fixa för ettorna, men det har inte jag någon större lust med kan jag ju säga! Aja, ska iaf bli kul att träffa vännerna och få något att göra på dagarna igen.


- Over and out -

11 Augusti 2010

Usch, denna dagen har inte varit till någon nytta. Vaknade av att jag hade ställt larmet ( måste ju vända tillbaka mitt dygn  -.- ), gick upp av någon anledning, såg att jag hade fått mitt skolkort så jag började fylla i kvitteringspappret. Längre än så kom jag inte. La ihop pappret, kortet och kuvertet igen och gick för att stänga av larmet som jag hade snoozat ( stavas ? ), gick sen på toa, kom tillbaka och tog min MP3 för att lyssna på musik och försöka vakna till, men somnade om ist ^^. Vaknade kanske en gång i halv timmen i en - en och helv timme, sen kom pappa och väckte mig med Ronja vid halv två eller vad klockan va. Jag va så trött att jag gick in i vardagsrummet med ett av täckerna och MP3n och satte på teven och sat där heelt väck, haha. DÅ är man LAGOM trött XD.

Iallafall, idag har jag inte gjort så mycket, och mer kommer jag väl inte heller göra ^^. Haha.

Nej ska gå och fixa lite mat, börjar bli hungrig, sen blir det väl att ringa Fredrik igen ^^.


- Over and out -

10 Augusti 2010

Denna veckan är sista veckan på mitt sommarlov, buhu =(. Har inget planerat denna veckan mer än att vända tillbaka dygnet som inte är så värst lätt "/.
Förövrigt hoppas jag på att bli frisk nu denna veckan med och att mitt busskort kommer, annars vet jag inte hur jag ska komma till skolan ? Vet ju inte hur det funkar med skolkorten här nere, om förra årets gäller nu första veckan "/. Kommer inte ihåg när jag fick kortet förra året =S. Men det kommer nog imon eller på onsdag tror ( hoppas ) jag =).


Igår hände väl inget speciellt. Tänkte fixa mitt rum lite, men blev inte så, ta det idag kanske ? Får nog fixa det nu så att det inte behöver se så stökigt ut.
Så dagens planer är att först gå och lägga mig ( efter jag skrivit klart detta ), vakna hyffsat tidigt ( ställa klockan ), käka frukost, fixa till mig lite och städa mitt rum! Sen får vi se vad som händer =). Blir väl några svängar med vovvarna med. Hoppas att det är bra väder så man kan gå en längre runda, eftersom att vi inte kan ka och släppa dom i rastgården än med tanke på att Pepsis tass inte är helt läkt än, men snart så =).


- Over and out -

8 Augusti 2010

Har inte skrivit på några dagar nu, men har inget speciellt att säga. Det enda "speciella" som har hänt de senaste dagarna är väl att jag har gått och blivit sjuk, försöker komma på hur jag vill ha mitt rum möblerat ( vart sängen ska stå ), försöker komma igång med att städa mitt rum ORDENTLIG - det är hur stökigt som helst för att jag har flyttat sägen till mitten av rummet tills jag bestämmt mig vart jag vill ha den.


Usch snart börjar skolan igen =(. Vill inte ='(. Men det ska bli skönt att få komma igång med något på dagarna igen iaf och träffa vännerna igen =). Har ju tyvärr inte blivit så att man har träffat dom nu i sommar "/ =(. Det blr ite alltid som man tänkt sig och/eller bestämmt sig för att göra. Men men, detta är ju sista året och jag hoppas att det kommer bli mycket skratt och många roliga minnen  =). Men jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med sen "/. Hoppas att jag kommer på något snart.


- Over and out -

6 Augusti 2010

Ska börja skriva lite om går dagen tänkte jag. Jag gjorde inte så mycket igår, men vi bestämmde oss för att ha en städ och tvätt dag idag eftersom vi hade tvättid nu ikväll. Igår kväll / inatt satt jag och titta lite på IKEAs hemsida, har nämligen planer på att köpa et dubbeltäcke så att jag slipper ha två täcken i sängen. Tittade även på lite andra saker, men iaf hittade ett täcke och några påslakan som jag skulle kunna tänka mig att köpa, frågan är nu bara NÄR jag kommer till IKEA nästa gång. Frågade pappa inatt om vi skulle kunna åka dit som imorgon, men det var inte säkert, men idag vid frukosten sa han att vi skulle kunna åka till Älmhult imon =) hoppas hoppas ^^.

Idag så har jag städat, syster tvättat och pappa putsat fönstrena. Och jag har även gått ocg blivit sjuk med! Vaknade och va helt torr i munnen ( sover med uppen mun när jag är förskyld ) och när jag drack lite vatten så kunde jag knappt svälja, det gjorde skit ont "/.
Så idag har jag inte orkat göra så jätte mycket, men har ändå dammsugit hela lägenheten och fixat lite på mitt rum. Ska möblera om tänkte jag, men vet inte vart jag vill ha sängen för där jag vill ha den där står min garderob som inte kan stå någon annan stans "/ =(.

Nu sitter jag här med smärtor i hela kroppen, rätt så jobbigt. Trött har jag oxå varit hela dagen med. Jag kom och tänka på förut vad som är typiskt mig när jag är förskyld;

  • Trött - vill sova hela tiden
  • Ont i huvudet pga nästäppan
  • Ont i hela kroppen ( punktvis och till och från )
  • Knappt någon ork/kraft till något

Är säkert fler saker som är typiskt mig, men kommer bara på dessa nu.

Vill inte vara sjuk, men det är nog bra att jag blev det nu så att jag kan vända på dygnet till skolan börjar om 10 dagar =(.


Blev ett långt inlägg men men ^^.


- Over and out -


4 Augusti 2010

Det har verkligen inte varit min tur dag idag! Började med att jag blev getingstucken på underarmen, så det svullnade upp lite och musklerna blev stela =S. Sen kom pappa hem för att lämna av väskorna för att han hade varit och jobbat, så åkte jag med honom för att hämta våran bil och lämna jobbebilen.
    På vägen dit eller hem ( kommer inte ihåg riktigt ) tänkte jag för mig själv " fan va skönt att jag har lyckats få mina naglar bra igen, jag kanske ska måla dom senare idag ?"  det fick jag ju käka upp när jag kom hem och skulle ta bort plastpåsen på Pepsis tass. För när jag skulle lägga henne på rygg från sitt-läge ( hon ville inte lägga sig ner ) så bröt jag en av mina längsta naglar så illa att jag började blöda. Kändes verkligen som att jag var back in the old days då folk sparkade av mina naglar lite titt som tätt och när bollar bröt av dom som jag gjorde mot golvet idag. Fy satan va ont det gjorde när jag skulle försöka klippa bort den brutna naglen! Vet ni va dumhuvudet till syster säger då ? "Sätt kirurgtejp över natten och ta bort den imon" (olyckan hände alltså vid fyra på natten) eftersom att jag hade så ont så röt jag tillbaka " Är du dum i huvudet eller ? Kan jag inte ens klippa av den hur ska jag kunna sätta tejp på den då ?" grejen var den att den biten av nageln som hade blivit avbruten stod nästan rakt ut! Äckligt värre, men jag är ju som sagt "van" av att se mina naglar så "/.
Nog om det nu...

Idag har jag inte gjort så mycket. varit ute med hundar bara typ =S. Det är ju inget väder längre för att åka iväg till stranden tillexempel =(. Kan inte värmen och solen komma tillbaka nu ? Känns ju som att hösten är här, så kallt som det är =S.  Hoppas att värmen kommer tillbaka snart, vill ju få lite mer fär innan skolan börjar igen ^^.


Just det ja, jag har kommit på vad jag vill göra efter skolan =D. Jag vill bli makeup-artist ^^. Tycker nämligen att det är roligt att sminka och ibland göra crazy sminkningar som jag kallar det ^^. Men det är samtidigt något som är en typ av hobby och inget jag egentligen vill jobba med "/. Så nu var jag tillbaka till mitt beslutångest läge igen "/ =(. Usch ne...


- Over and out -

31 Juli 2010

Kanske skulle ha skrivit 1 Augusti 2010 istället ? Ääh skit samma, jag ska skriva för den 31.e Juli 2010 ^^.

Ska börja med att säga grattis till Johan som fyller år idag, Grattis!

Sen kan jag fortsätta med dagen. Det har inte hänt så mycket idag, bara slappat framför datan typ. Jag har kollar igenom alla mina 5000 ( ? ) bilder jag har, tog mycket längre tid än jag trodde att det skulle göra. Men det kanske var för att det finns fyra bilder av samma bild fast i olika mappar ? Måste ta och lägga ihop alla bilderna någon dag. tar ju lite onödig plats och tar upp lite onödiga mappar - förutsatt att det är samma bilder i två - tre olika mappar ^^.

Annars har jag inte gjort ett skit idag. Eller jo, tagit hand om Pepsi, bytt sårnånting på klon några gånger. Jag har inte skrivit att jag var iväg med Pepsi till vetrinären i torsdags ( ? ). Men det var iaf så att hon har haft en inflamation mellan två klor, eller var man ska säga, och vi hade tänkt att gå dit med henne nu i nästa vecka när pappa fått pengar för det jobbet han gjorde torsdag - fredag. Men det blev akut ist, för när jag och Louise var ute med dom första svängen så var det precis som att halva klon gick av och vred på sig så att den la sig med kanten uppe på pulpan. Det är jättesvårt att förklara, men man såg verkligen hur ont hon hade och hur obehagligt hon tyckte att det var. Så jag ringde till pappa och sa att jag måste dit med henne nu på en gång och förklarade läget. Han var ju inte hemma så fick pina iväg Pepsi på en typ 45 minuters promenad ( som normalt tar en halvtimma om hon inte segar och ska lukta överallt ). Så jag gick in till vetrinären och fick en akut tid, tog väl en halvtimma sen var jag inne. Dom sa att hon skulle bli inlagd några timmar för att dom var tvungna att söva ner henne för att kunna ta bort klon. Några timmar senare ringde dom hem och sa att vi kunde komma bort och hämta henne. Och oj va trött hon var! Hon orkade inte ens vifta på svansen när hon såg mig och inte heller när hon såg Ronja och Lousie ^^ haha naaw stackarn. Fick reda på med att hon hade fått kloröta ( hon har tappat några klor innan ), men att det gick att "rädda" om man gav henne extra fettsyror. Så nu äter hon pencilin ( stavas ? ) i leverpastej med extra fettsyror på sprutat/ iblandat =). Hoppas att hon blir frisk snart så hon kan åka iväg och springa efter bollar ;).

Haha vilken lång text det blev XD. Du behöver inte läsa den om du inte vill ^^.



Måste säga tack till Caroline med för att du vill hjälpa mig att fixa design och header till mig =). Det är verkligen jättesnällt av dig <3.


- Over and out -

RSS 2.0