25 April 2011

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft någon lust att skriva "/.

Va ju som sagt i Göteborg i förra helgen =). Riktigt kul att träffa en del av vännerna igen, var ju ett bra tag sen med vissa =O. Jag saknar att kunna träffa vännerna spotant eller bestämma några dagar innan att den dagen festar vi. Saknar dom gamla tiderna =(. Vill tillbaka !! =(

I veckan som varit har det inte hänt så där jätte mycket. Måndag va jag helt död efter luftombyterna och den långa, jobbiga och tråkiga resan hem "/. Tisdag var det en resa till Ullared som gällde. onsdagen va rätt lugn. Torsdag var vi och köpte nya krukor och jord till blommorna här hemma. Fredag var det middag hos farmor =). I lördags planerade jag om alla utom en blomma som ska ha blommsterpinnar ( stavas ? ) som jag måste såga till först. I söndags var vi och grillade =) och idag har det inte hänt så jätte mycket, bara tagit det lugnt och varit trött hela dagen =S.

Imon ska jag ringa på lite jobb och söka några ( måste bara snickra ihop ett cv först :S ) hade jag tänkt. Sen får vi se vad som händer.




- Over and out -

14 April 2011

Börjar med att säga grattis i efterskott Fredrik =) <3.

Jahopp idag var jag och "sa upp mig" från min praktikplats, så nu har jag ingen prakik men hoppas att jag hittar ett jobb i nästa vecka. Jag vet att jag skulle ringt denn veckan, men har varit ovanligt trött och inte orkat prata i telefon egentligen =S "/.

Imon drar jag iväg till Göteborg och Lerum =D. Hoppades även på en tripp till Trollhättan, men det verkar inte bli av =(. Så nu ska jag gå och packa, får se om jag skriver någoti helgen. Händer något oplanerat kanske jag skriver det =).  Annars kommer en uppdatering om hur helgen var i början på nästa vecka skulle jag tro =)



- Over and out -


12 April 2011

 Idag har jag inte gjort så myckt mer än varit hos Denise med Malin och fått mina naglar påbyggda =). Så tänke bara visa en före och en efter bild =)

Före:


Efter:


Den söta lilla blomman på ringfingret finns inte på vänster hand =).

- Over and out -

10 April 2011

Skulle ju egentligen lagt upp detta inlägget igår, men det blev inte så...

Iallafall, jag har köpt något som heter Fimo sticks eller Fimo canes, vilket kort kan förklaras som små lerstavar i olika mönster som man har till nageldekorationer i första hand =). Så jag tänkte visa hur mina naglar jag sett ut med detta :
Fransk manikyr i botten som lossnade dagen efter på pekfingret =(.

Man ser inte tummen så bra, så tog en enskild bild på den med:


Det var dom första naglarna jag gjorde. Här kommer dom andra som jag har för tillfället:

På höger hand gjorde jag ringfingret på ett annat sätt:

Tyckte att det såg så klumpigt ut med jordgubben överst, man ser knappt kiwin och melonen då ^^.

Det var det ^^.


- Over and out -

8 April 2011

Skulle egentligen gjort ett lite roligare inlägg ( med bilder ) idag, men har inte tagit dom korten jag skulle "/. Har istället försökt att koncentrera mig på att bli klar med dom svenska uppgifterna jag ligger efter med, och hann med två innan det blev mat och tven börja och allt sånt som händer på kvällarna ^^. Men imon hade jag tänkt att skriva så mycket jag bara kan av dom två sista, helt ärligt trodde jag att det var typ 5 - 6 uppgifter jag låg efter med, men det var bara fyra =O ;). Bara och bara iförsig, men det kunde ja varit ännu mer ;).

I veckan har det inte hänt så mycket, bara skolan måndag och tisdag sen har jag varit hemma, för är fortfarande sjuk och ringt på två olika jobb som jag skulle ringt tillbaka till idag, men hade inte en tanke på det =S ! Får ringa i nästa vecka istället. Så mycket mer har inte hänt veckan =S.

Imon ska jag som sagt försöka skriva så mycket som möjligt på svenskan, men även ta kort till inlägget som jag ska försöka få in imon med =).




- Over and out -


3 April 2011

Hej hej!

Just nu sitter jag i sängen med datorn och lyssnar på musik. Skulle egentligen varit på dop, men är fortfarande sjuk ( är på bättringsvägen ) och har lite svårt att andas och måste snyta mig hela tiden. Gör jag den minsta ansträngningen får jag en hostattack pga att jag knappt kan andas =(. Och till följd av hostattacken måste jag snyta mig. Då känns det inte så roligt att sitta i en kyrka.

I torsdags var jag hos läkaren och fick hostmedicin utskrivet, men den hjälper knappt, det blir nästan värre av den "/ =(. Sen hade jag knappt någon röst och hostade nästan helatiden så något jobbsökande blev det inte =(. Får hoppas att jag kan göra det nu i veckan istället =).

Ifredags så var jag med Maria i Kristianstad en stund och så hämtade jag min studentmössa =D. Jag har inte tänkt på att ta kort på den och har inte kameran hemma just nu heller ^^. Men det kanske kommer bild på den någon gång XD. Om inget annat så lär det komma efter studenten ^^.

Igår, lördags, gjorde jag inte mycket. Försökte hjälpa till att tvätta, men det gick inte så bra för jag kunde inte andas i den värmen =S. Så istället fick jag sitta här uppe i lägenheten och hosta så jag nästan spydde och snyta mig -.-' .

Nu ska jag försöka vila lite och sen ta ut hundarna =).


- Over and out -

RSS 2.0