17 November 2011

Jaha, nu har det gått några veckor sen jag skrev sist "/ ^^. Men nu är det dags att skriva igen ;). Varnar för långt inlägg!

Som vanligt så ställer jag frågan; Vad har hänt sen sist ?
   Jo jag va ju på övernattning på Furuboda folkhögskola med "klassen" och samma program från Malmö. Det va faktiskt kul när vi väl vågade prata med varandra ;). Lite jobbigt va att jag gjorde illa samma fot två gånger under tiden vi spelade fotboll och att jag hade ont i huvudet till och från -.- .
Vi från Kristianstad va tidigare än Malmö gänget, så vi tog oss en sväng ner till havet och det var faktiskt varmare än va man skulle kunna tro att det var =).

Bjuder på en bild från havet =)



Vad har jag mer gjort ? Lite olika naglar har jag gjort med =).


Första gången jag gjorde tidningstrycksnaglar. Nagellacket var dåligt så naglarna såg ut så här efter några timmar i vatten =(. Glittret och stjärnan hade jag bara på vänster hand =). Men jag gjorde om dom och så här blev det då:

Gjorde dock om dom lite som synes. På vänser hand hade jag ett hjärta ( stenen ) och på höger hade jag en blomma =).


Och dom senaste naglarna. Man ser det inte så bra, men hjärtat ska föreställa ett brustet/krossat hjärta ( gjorde dom i fredags och i lördags var det ju Alla krossade hjärtans dag så det va som en "symbol" för den dagen ^^.


Så vad har jag gjort mer då ? Jo jag tränade för första gången på en och en halv månad igår. Skönt va det och jag var inte helt slutkörd efteråt, men kom i säng redan vid 22 =O. Men när jag vaknade idag kunde jag knappt röra armarna, har fått sån träningsvärk runt axlarna som går ner över revbenen och ut i överarmarna. Hur ska jag klara av att träna och ge gärnet imon  =O ? Haha shit kommer att dö halvvägs in i alla övningarna med armarna, så får nog satsa mest på knäna istället ;).


Kommer inte på något mer att skriva om nu. Återkommer väl om siså där tre veckor igen ;). Ha det bra tills dess alla =).


- Over and out -

RSS 2.0