26 Augusti 2011

Idag har jag gjort något ( för en gångs skull känns det som "/ ). Jag va nämligen på ett möte på af om "studiemotiverande" någonting, vilket betyder att man ska gå tre månader på en folkhögskola och bli motiverad till att plugga istället för att jobba. Men jag vet att jag inte har någon större lust till att plugga egentligen, men jag tänkte ändå hoppa på en sådan där kurs iallafall. Och jag hade redan bestämt mig för vilken skola jag ville gå på så jag va sådär halvt intresserad av vad dom två andra skolorna hade att säga ^^. Nu väntar jag bara svar från af eller Furuboda ( som jag skrev att jag ville gå på ) om att jag ska börja där den 26 september =).

Men det var egentligen inte därför jag skulle göra detta inlägget ^^. Utan det är för att jag har fått för mig att testa min tur när det kommer till tävlingar på bloggar och har ( som ni har sett ) redan skrivit om en tävling, är även med i en hos elmas.se och nu kommer den tredje och fjärde som är hos http://millahoman.blogg.se/ =) ^^.

Iallafall det första jag tävlar om är en plastklocka i valfri färg från Weardesign.se



Och det andra är ett valfritt ljusarrangemang från Onlinedesign.se


( Det va SJUKT svårt att bestämma sig för vilken man ville ha, fanns så många fina, men denna va den jag valde tillslut efter kanske tio minuters velande fram och tillbaka ^^ )



- Over and out -


24 Augusti 2011

Har egentligen inget speciellt att skriva, men ska försöka mig på en bra motivering för att vinna två biobiljetter för mig och en vän till filmen Jag saknar dig. So here we go...

Det är svårt att välja Vem av mina närmaste vänner jag skulle vilja ta med för att se en sån känsloladdad film ( läser boken just nu och den har berört mig ), men jag tror att det skulle bli Caroline. Anledningen till det är att när vi va små ( eller yngre ) så va vi med varandra nästan varje dag och nu ses vi nästan aldrig. Det kan ta allt från några månader till några år mellan gångerna då vi träffas, kanske beror på ca 30 mils avstånd ? Jag vet inte, men jag är glad för att vi fortfarande är vänner och hon är bland dom sista jag skulle säga upp vänskapen med eller låta den rinna ut i sanden! Jag saknar att ha dig på 5 - 30 minuters avstånd Caroline <3



Vill du också vara med och tävla om två biobiljetter för dig och en som betyder mycket för dig ? Gå då in på http://filmjagsaknardig.blogg.se/  och följ instruktionerna. Lycka till om du också försöker =)




- Over and out -


12 Augusti 2011

Va ett bra tag sen jag skrev här, jag vet! Men det händer inget speciellt, så det är inte värt att skriva något i stil med " skulle bara skriva att jag fortfarande lever " för det vet ni ju, eller ? ^^


Kommer egentligen inte på något intressant att skriva nu heller "/. Men kan skriva en liten liten lista på vad jag vill göra/ha inom en väldigt snar framtid iallafall =).

  • Jobb
  • Eget boende ( helst i Stenkullen då jag vill upp igen )
  • Tattuera mig. Har blivit så grymt sugen på att göra fler dom senaste dagarna !!


Typ det som är "aktuellt"  just nu ^^.


Såg precis att jag inte lagt upp fler bilder från Varberg ( fy skäms där! ), så får väl göra det ^^. Dock är det inte alltid dom bästa bilderna, för Daniel och Viktor visste tydligen inte att man va tvungen att fixa fokusen ;). Klicka på bilderna för lite större bild.

            

           

                     

       

                  

De åtta första bilderna är från Varberg. Det regnade rätt mycket under natten fredag - lördag och till och från hela lördagen vilket relsuterade i översvämning i tältet och i början/slutet ( beror på hur man ser det ) av gatan. Sen va det ju två killar som fick ta kort på lördagen undertiden vi körde ölspelet och dom visste ju som sagt inte va fokus va ;). Sen stackars lilla Malte va genom blöt, men ville inte va i husvagnen själv =(.

Så va jag ju tvungen att lägga upp lite andra bilder med, bland annat på Izzy och himlen när vi va och grilla ute vid Hovdala när Mikael va nere på besök =). Och nästa gång jag skriver ( om jag har tömt kameran ) så kommer det nog upp några söta bilder på våra vovvar här hemma med =).


Det blev ett långt inlägg, men det är väl okej när jag typ aldrig skriver något ? (A)


- Over and out -


RSS 2.0