16 November 2010

Det var ett tag sen jag skrev sist, men har inte haft något sätt att skriva om och har haft lite fullt upp dom senaste dagarna.

Förra veckan hade jag praktik och försov mig två dagar, vilket inte var så populärt, men jag fick komma tilbaka så det är väl bra ^^. Sen var jag hos en av mina kusiner i onsdags med. Och i lördags var jag hos farmor och gjorde det sista av projekt arbetet där =). Nästa gång vi åker dit ska jag ta lite fler bilder på slut resultatet så att den skriftliga delen ( förhoppningsvis ) blir bra.

Jag kan inte komma på något speciellt att skriva. Hade iförsig muntligt nationellt prov i går och pratade i lite mer än fyra minuter ( man skulle prata i ungefär fem minuter ). Och imorgon ska jag ha den skriftliga delen av det nationella provet. Sitta och skriva i fem timmar =O ! Hoppas att jag kommer igång fort och bara skriver och skriver så att det inte blir som det brukar - att jag sitter i typ en timma eller något och försöker att komma igång.

Nej nu ska jag slänga in min mobil räkning och sen gå och försöka plugga in olika typer av skrivande ( typ krönika och sånna saker ) och hoppas på att jag kommer ihåg dom imorgon.

God natt och på åter seende ;) haha.


- Over and out -

7 November 2010

Ska börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Hann inte skriva något förra lördagen då jag var iväg hos min kusin så kom hem sent och orkade inte sitta vid datan.

Sen sist så har jag inte gjort så mycket. Bara haft praktik, lite ledigt och sen åkte jag ner till farmor i söndags för att vara där och måla om hennes kök. Det gick bra förutom att den ljusa färgen ( hon skulle ha en ljus färg i hela köket och en mörk fondvägg ) var fel -.-' ! Så pappa kom ner i torsdags så vi fick åka och köpa ny färg och sen fick han hjälpa mig med lite saker så att väggarna iaf blev klara. Sen ska vi ner nästa helg för att måla fondväggen en gång till ( blev lite missar som vi inte såg när färgen var blöt ), måla snickerierna en gång till ( tänkte inte så bra första gången ) och måla golvlisterna för dom hann jag inte med. Sen är det väl några taklister som ska bättras på lite med. Det blir säkert bra när det är färdigt =).

Det har faktikst inte hänt något roligt denna veckan. Och jag har inget roligt att skriva heller "/. Min blogg har blivit en tråkig blogg "/. Någon som kan ge mig tips på vad jag kan skriva så att den blir lite mer intressant ?


- Over and out -


RSS 2.0