24 September 2010

Jag har inte uppdaterat på hela veckan typ ^^. Har varken orkar eller haft något att skriva och har inget att skriva nu heller egentligen ^^. Har bara haft praktik, inget roligt eller så som hänt. Idag råkade jag föresten välta ut en burk med grundolja ^^, men som tur var så gick den bort med bara vatten så jag behövde inte använda lacknafta för att tvätta bort det =P ^^. Det var väl det enda som var "speciellt" med denna veckan.

Jag kommer inte på något mer att skriva nu. Skriver om jag kommer på något ^^


- Over and out -

19 September 2010

Herregud va dålig jag har varit på att uppdatera denna veckan ^^.  Bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera, vet jag knappt vad som hänt i veckan =S. Det har bara varit praktik, storm och regn ^^ haha. Nej men, allvarligt talat så kan jag inte komma på om det har hänt något roligt i veckan, mer är praktiken då ( alltid roligare än skolan ).

Igår var vi på en av mina kusiners äldsta ( och hennes enda ) sons 20 - års fest. Det var rätt roligt, förutom att man inte kände någon annan än dom från släkten där ^^. Men det va roligt folk där iaf så det blev en lyckad kväll =).

Jag kommer inte på något mer att skriva. Skola imon och förhoppningsvis praktik resten av veckan. Vi får se vad som händer i veckan. Nu väntar duschen och sängen ^^. Skriver imon om det händer något.


- Over and out -

15 September 2010

Tänkte börja med att skriva lite kort om går dagen. Det började med att jag precis hann med bussen ( försov mig lite ), men hann med den endå. Åkte ut till P2 och väntade där i typ 20 minuter innan jag hörde av mig till han jag jobbar med och frågade vart han var. Då visade det sig att Ronnie hade ringt Anders och sagt att han skulle till Vinslöv, så han åkte ju dit direkt. I måndags när jag ringde och kolla vart jag skulle vara, sa Ronnie att jag skulle vara "där ute" ( vilket jag tolkade som P2 ) och fortsätta med fönstrena om jag inte hörde något annat. Men då visade det ju sig att jag skulle vara i Vinslöv! Lite bristande information där, men det löste sig som tur var iaf.

Idag var det Vinslöv som gällde igen. Vi hade inte så mycket att göra, men vi fick dagen att gå iaf ^^. Jag försov mig i morse med ^^ haha. Jag var trött och tyckte att mobilen va jobbig som aldrig slutade låta, så jag råkade trycka på "stäng" ist för "snoosa" ( eller vad det står ) ^^. Så jag vaknade kvart över sex och va lite lagom panikslagen, men jag hann med tåget tack vare att pappa va snäll att köra ner mig till tåget =).

Nej nu ska jag gå och fixa mina mackor till imon och sen ska jag gå och soova, är as trött och MÅSTE upp i tid imon så att jag hinner duscha.



- Over and out -

13 September 2010

Idag var det skola igen och den började med att jag försov mig lite ^^. Men jag kom faktiskt i tid tack vare att det inte var så mycket trafik så det flöt på med bussen till skolan =). Det hände inget intressant i skolan idag, men fick reda på lite datum angående de NP i Svenska B. Sjukt många lektioner till att ha muntligt. Jag gillar inte alltid muntliga prov, men jag hoppas att dom kommer gå bra iallafall.

Haha när jag ringde Ronnie idag så behövde jag inte fråga vart jag skulle va imon för han sa något i stil med "Du undrar vart du ska vara imon ja". Haha lite roligt att han har lärt sig varför jag ringer varje måndag ^^.

Nej om man kanske ska gå och fixa frukosten och lunchen till imon ^^. Duschen väntar ^^.

Skriver kanske imon, om det händer något roligt, annars är det bara praktik som gäller imon.



- Over and out -

12 September 2010

Jag känner att min blogg har blivit tråkig, jag skriver typ samma saker ( känns det som ) varje gång jag bloggar "/. Det händer ju inte så mycket i mitt liv, så det är väl inte så konstigt att det inte blir skrivet något annat än min tråkiga vardag "/ ^^.

Idag har det inte hänt ett piss typ och det märks, för jag är gör seg utan anledning "/.

Imon är det skola och jag känner inte alls för en meningslös skoldag egentligen -.- . Men man får väl sköta sig när det bara är en dag i veckan det gäller ^^. Tycker att det är gött att det är fyra dagar praktik, även om jag knappt har något att göra där, men allt för att slippa skolan ;) ^^ haha.

Jag kommer inte på något mer att skriva nu.


- Over and out -

11 September 2010

Vad har hänt de senaste dagarna ? Inte så mycket. Praktik torsdag - fredag, dock bara halva dagar ( finns inte så mycket att göra då vi ska ha övervångingens fönster som vinterprojekt. Varför inte ta så mycket som möjligt innan det blir kallt och sen ta resten som vinterprojekt ? Förstår inte hur Ronnie har tänkt där egentligen =S. Han sger att jag ska vara där, men det finns ju inget att göra eftersom att jag inte går upp på stegar ( och helst inte bockar heller för att jag har så dålig balans ). Aja får se var jag ska vara på tisdag.

Igår var jag trött! Somnade vid tio i soffan, vid halv elva började pappa tjata på mig att jag skulle gå och lägga mig för att jag låg i den soffan pappa brukar sitta/ligga i -.- . Att man áldrig får sitta/ligga i den soffan -.-' . Haha.

Idag har vi varit iväg och släppt hundarna, men Ronja är så tråkig och Pepsi verkar inte ha någon energi kvar till att springa efter bollarna "/. Vi kanske ska åka iväg med dom lite oftare för att Ronja ska bli lite roligare och inte bara går runt och luktar och kissar överallt ? ^^ . Haha vaknade förresten av att Ronja hade en nysattack imorse ^^. Så gullig va hon som rynkade nosen för att det kittlades ^^.

Vet inte vad jag ska skriva. Har inte hänt så mycket "/.

- Over and out -


8 September 2010

Jag har nog en jävla tur med min praktikplats. Jag går bara några timmar om dagen när jag är där själv ^^. Visst det är lite tråkigt att det inte är hela dagar, men samtidigt rätt skönt någon dag i veckan sådär =). Tror jag skulle vara själv där imon med, men vet inte om det är hela dagen eller bara morgonen. Vi får se imon =).

Idag så obbade jag 7 - 11.45 eller något med typ en och en halv timmes rast från halv nio till tio ungefär ^^ haha. Jag fick inte jobba för fort, för då skulle jag inte ha något att göra resten av veckan "/ haha. Aja, jag få väl ta ett fönster varannan timme ( tar ungefär en halv timme att måla ett parti, om det flyter på bra ) så att jag har lite att göra ett tag ^^. Vi får se vad som händer och sker.

Jag har faktiskt inte så mycket att säga. Det händer inte så mycket på dagarna när jag har praktik. Jag kanske bara ska skriva när det har hänt något speciellt som jag vill dela med mig av ?


- Over and out -

7 September 2010

Herregud vad dålig jag är på att uppdatera min blogg nu. Men jag känner att jag har en bra anledning till varför ^^. Har ju praktik 4 dagar i veckan, så det blir ju tidiga mornar, långa dagar med jobb och sen tar det en timma att komma hem för att bussarna inte stämmer överrens -.- . Så jag är rätt slut när jag kommer hem. Men jag ska försöka att ansträga mig lite mer, men vågar absolut inte lova något =).

Ja som sagt så har jag ju praktik och är helt slut när jag kommer hem, så på veckodagarna händer inte så mycket. Men i helgen som gick så var jag hos min farbror för att han fyllde år =). Grattis i efterskott ( tror jag =S ) =). Så mycket mer har inte hänt faktiskt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Hörs en annan dag =).



- Over and out -

RSS 2.0