12 Maj 2011

Jag glömde totalt av att skriva att jag hade varit hos Maria i lördags där vi grillade och jag fick smaka på lite olika spritsorter jag inte smakat tidigare =). Vissa va sådär och andra va okej ^^.

Natten till igår va lite jobbig. Gick och la mig vid halv tolv, sov lite oroligt för att sedan vakna vid två av att jag på något vänster körde tummnageln i näsan ( på utsidan ) så att jag nästan började gråta och det pissade ( nästan ) blod -.- . Var bara att gå upp och be pappa hjälpa mig att plåstra om det på något sätt. Sen kunde jag somna om jag försov mig lite dagen efter, men hann ändå =).


Idag var jag med Maria i Kristianstad och köpte skor till balen och studenten sen kollade vi på väskor till balen och försökte hitta något fint och enkelt halsband till mig, men det gick sådär "/ =(. Vi tog även lite bilder, men har inte lagt in dom på datan än, får göra det en annan dag för imon ska jag upp  tidigt imorgon för att åka till Malmö med Denise =). Kommer bli skojj skojj =D.



- Over and out -

11 Maj 2011

Okej, nu va det riktigt längesen jag skrev sist =O. Kommer knappt ihåg vad jag gjort =S. Kommer iaf ihåg att vi varit i Ullared igen ( två dagar före beräknad ;) ) för att köpa en massa bebiskläder till Louise. Sen har vi ( jag pappa och Malin ) bogserat hem våran bil från Helsingborg, tog sisådär 2 - 3 timmar eller något ^^. Och sen har jag börjat med skola nästan alla dagar i veckan. Och igår var jag och fixade en balklänning =). Nu är det bara studentklänningen som ska fixas "/.

Idag va en rätt rolig dag i skolan måste jag säga. Vi skrattade mycket, Malin ramla i trappan till andra våningen i byggsalen sen har vi solat nästan hela dagen =). Fast vi fick allt lite gjort ;). Malin började riva ner en väggmatta ( för våtrum ) och jag målade klart mina schabloner. Detta var på morgonen från typ halv nio till halv tio eller något sånt. Sen gick vi ut och solade för våran lärare skulle åka och fixa frisk färg ( ! ) så att vi slapp spy när vi målade. Den friska färgen kom vid ett kanske så vi satt och och solade från att vi va klara med det vi gjorde på morgonen till lunchen vid 11.15, åt i kanske tjugo minuter max sen satt vi och sola en stund till ca 13 då vi gick in och målade en vägg som tog max tio minuter med lite prat och fix innan vi gick ut i en halv timme till för att sedan åka på att måla en fönstersmyg och fönsterlister och efter det åkte vi hem ^^. Så idag har jag fått lite färg och bränt mig i ansiktet och lite svagt på armarna =P.

För övrigt har jag varit trött nästan hela dagen och där med varit flummig ^^.


Kommer inte på så mycket att skriva. Ska gå och ta bort en nagel nu, fick ont i den när jag jagade en silverfisk på toaletten förut -.- .

Ha det gött folket så får vi se när jag skriver igen ;)


- Over and out -

RSS 2.0