27 Februari 2011

Dags för en uppdatering så här i slutet på veckan ^^.

Har ju haft lov och jobbat hela veckan, skönt! Men känner ändå att en extra dag ledigt hade inte varit fel. Jag har haft en rolig vecka iallafall =).

Vad har hänt i helgen då ? Fick reda på i fredags när jag kom hem att vi skulle till en av mina kusiner på lördagen och att vi skulle ha med oss någon kaka, så jag bestämde mig för att baka - men vad ? Drog ut nästan alla kok/kakböcker vi har och hittade två kakor jag ville och kunde baka.

    På lördagen när vi kom till dom och fick reda på att jag var som hade bakat när jag va dö trött så skojja dom om om att dom  nog inte skulle äta kakorna. Men efter fikan sa dom att dom hade blivit jättegoda och att jag nog ska fortsätta att baka när jag är dötrött =P =D. Det tackar man ju för =).

Och idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt typ. Imon är det dags för skola igen -.-' .

Tänkte bjuda på några bilder jag tog på vägen hem från kusinen igår =)







Och så tänkte jag bjuda på en bild på Vovvarna i tvättstugan







- Over and out -


20 Februari 2011

Kände att det var dags att skriva igen ^^. Men jag vet inte riktigt vad jag har gjort i veckan =S.
Veckan som kommer har jag lov, men ska nog jobba hela veckan istället =).

Jag vet inte vad jag ska skriva ( som vanligt ) "/. Vilken tråkig blogg jag har ^^. Jag gör så att jag bjuder på en dålig mobilbild från i somras istället =)



 







- Over and out -

12 Februari 2011

Tänkte skriva lite om gårdagen.

Började med praktik och ryggvärk som sen blev lite huvudvärk med. Jobbade halva dagen som slute med lunch på Mc ^^. Sen var det hem och stressa järnet, skulle sy klart klänngen, duscha, packa, sova, ut med hundar två gånger, dra till Kristianstad och Marias syster för förfest för att sedan dra till Teaterbaren på 3:3 fest. Det var iallafall tanken att jag skulle hinna allt, men hann inte sova vilket jag kände sen att jag behövde "/.

Förfesten va rolig, men 3:3 festen va inte så rolig =(. Känns lite som att dom 100 kronorna som biljetten kostande, va utkastade pengar =/, men men jag hade iaf kul på förfesten, som tur var =).

På slutet av 3:3 festen så satt vi i ett typ bås som va lite avskillt från dansgolvet, så helst plötsligt kommer det fram två killar varav en av dom typ skäller ut oss för att vi satt där när inte han fick det förut. Så han gick till en som jobbade där och försökte få oss att gå där ifrån, men han som jobbade där brydde sig inte så vi fick sitta kvar =P. Så han som ville att vi skulle gå blev nog jävligt sur för hans kompis var tvungen att säga till honom att dom skulle skita i det och gå där ifrån ^^ =P.

Sen bar det hemåt och Denise snälla pöjkvän som hade jobbat i Malmö kom och hämtade oss =). Så jag var hemma vid tio i fyra tiden sen kom pappa ca tjugo minuter efter mig ^^.


- Over and out -


8 Februari 2011

Tänkte att jag skulle skriva lite om i trosdags =).


Hade praktik fram till 1 - 2 någon gång på eftermiddagen ? Sen var det hem och göra sig iordning, ner till firman igen vid fyra där vi samlades och dom som drack öl och inte körde började dricka lite för att sedan dra vidare till bowlinghallen där även jag kunde börja dricka ;).
   Bowlade i en timme och det gick väldigt dåligt XD haha. Men jag hade inte förväntat mig något annat då jag bara spelat en gång innan ^^. Sedan blev det mat och det var gott, sparrips ( stavas ? ), pommes ( som dom hade tappat saltkaret över =O ), någon röra av något slag som jag inte tyckte om^^ och lite tomater och rödlök =).

Jag hade med mig kameran, men blev inga bilder tagna ändå "/. Men efter bowlingen åkte vi ner till firman igen och dom som drack öl drack upp dom sista som fanns kvar sen bestämmde vi oss för att dra en sväng till Harrys =). Där slutade kvällen vid 12 tiden för mig. Fick ont i huvudet av allt skrattande tidigt på eftermiddagen och var jätte trött mot slutet. Men jag deppade inte ihop för det, för jag hade haft en jätte rolig dag för övrigt =).


I fredags så åkte jag ner till farmor för att låna hm hennes sy maskin, ska nämnligen på maskerad nu på fredag och tänkte sy min egna klänning och hittills ser det rätt bra ut, ska försöka bli klar med den imon hade jag tänkt för sen kommer jag va dödstrött när jag kommer hem från praktiken på torsdag ^^.

Sen i helgen har jag bara varit hemma och sytt en del på klänningen tills maskinen inte velat sy mer ^^.


Skolan igår och idag kom jag inte ens iväg för att en ledning till tågen hade gått sönder så det gick inga tåg och ersättningsbussarna gick inte så bra "/ så om jag hade kommit iväg så hade det inte kännts så nödvänligt att åka dit.


Slutar med en gammal bild





- Over and out -

2 Februari 2011

Herregud vad blogg.se kan vara segt =O. Det var nära att jag startade om internet sidan, men precis när jag tänkte göra det kom det igång igen -.-' .

Dagen idag har varit rolig och lite händelserik ^^. Jag och Malin skulle lägga laminatklickgolv för första gången i våra liv ^^. Vi tyckte att det verkade " lätt som en plätt ", men ack så fel vi hade ! Skarven på raden som man lade var tvungen att vara minst 30 cm ifrån skarven på raden innan -.- . Sen fick vi lite problem med att få ihop skivorna på vissa ställen så kom en lärare och visade ett enkelt sätt som han gjorde när han la klickgolv så då gjorde jag ju självklart så eftersom att det var lätt! Men då kommer våran cp lärare och säger att jag inte får göra så för att det är för lätt och går inte att göra på större golv - det fattar väl jag med ?? Så jag blev lite förbannad på honom för att han kom och förstörde det vi hade gjort och för att han påstod att vi ( jag, Malin kunde inte göra så mycket p.g.a inflammation i knät ) gjorde fel!

Men äntligen blev vi klara med golvet och jag gick för att byta om så att vi kunde åka hem. Då hör jag hur våran lärare larmar skolan och går så jag säger till Malin ( eftersom att jag höll på att byta om ) att han sätter på larmet, men hon satt bara som ett frågetecken och fattade typ inte vad jag sa, så sa jag det en gång till och att hon skulle gå efter honom och säga att vi var kvar - hon sitter fortfarande som ett frågetecken. Så jag sa till henne en gång till att gå och säga avv vi är kvar så att han kan larma av igen. Men precis när hon öppnar dörren från vårat omklädningsrum så går larmet och våran lärare kommer tillbaka och ser då att Malin står och tittar på honom, sen öppnar han dörren och kommer in för att larma av och säger att han inte trodde att det var någon kvar utan att vi hade gått ^^.

Sen när jag och Malin ska åka iväg så låste hon upp bilen och jag väntade någon sekund innan jag öppnade dörren på bilen för jag vet att larmet går ( eller tutar till ) när man öppnar för fort efter att man låst upp bilen, men larmet gick verkligen och vi tittade på varandra och börja asgarva innan hon fick av larmet =P. Sen blev vi jätte flummiga XD.
Jag vet inte när vi hade så roligt senast =S, men det var roligt iaf ^^.


Det blev ett långt inlägg, men det var roligt i skolan idag iaf och det var det jag ville få med ^^. Imon blir det praktik lite mer än halva dagen, sen ska vi iväg och bowla hela firman =).


- Over and out -

RSS 2.0