28 Juli 2010

Gud vad ointressant min blogg känns ^^. Börjar ju ( nästan ) varje inlägg med "Idag har jag ... ". Kanske är för att jag har dålig fantasi på hur jag ska börja mina inlägg ? Skit sak samma ^^

Iallafall, idag har jag; gått och lagt mig ( vid fem-tiden imorse "/ ), vaknat, käkat frukost, gått ut med vovvar, duschat, stressat lite, åkt till Malmö för att möta upp Louise som kom hem från Göteborg, åkte hem igen, käka middag och sen bara slappat framför datan ^^.

Det va väldigt soligt och varmt i Malmö, så medans jag väntade på att bussen som Louise kom med skulle komma, så satt jag och göttade mig lite i solen ^^.

Usch, jag har börjat få ångest för att skolan börjar snart och jag har typ inte gjort ett skit denna sommaren heller! Det känns iaf inte som att jag har gjort något, men jag har varit iväg lite då och då bara.
Sen har jag ångest med för att jag inte vet vad jag vill göra efter skolan. Jag vill inte bli snickare, jag vill inte bli målare och meningen med min skola och lärlingslyftet som dom jobbar efter på min skola,  är att man ska få en lärlingsanställning på sin praktik. Faan vad jag hatar att jag inte vet vad jag vill. Jag menar, det är ju lite dumt att dom fixar en anställning åt mig på ett förtag, men att jag inte vill vara där sen ändå. Vi får se vad som händer när skolan börjar igen. Jag har iaf inte lust att börja om ettan nu när jag bara har trean kvar. Och ännu mindre lust har jag att gå ut trean med dom andra och veta att jag ändå måste pluga något år efter med en massa kurser för att få någon annan eller en blandad utbildning.

Nej usch, ångesten tär på mig nu. Ska nog gå och lägga mig och hoppas på att den lättar men allra helst att den försvinner och jag vaknar upp med ett beslut över vad jag vill bli och vad jag vill hålla på med.


Ha det bra alla =).




- Over and out -

26 Juli 2010

Jag har total vänt på dygnet vill jag lova er. Gick inte och la mig förrän vid halv fem - fem någon gång i morse =O ! Dags att vända tillbaka det kanske ? JA! Haha.

Idag har jag inte gjort så mycket, gått och lagt mig, vaknat, käkat frukost, pratat med Louise ( kul och terra henne lite ^^ ), varit ute med hundar, duschat och handlat lite. Det är väl typ det jag har gjort idag. Och slöat framför datan ^^.

Imon har jag inga planer mer än att åka till Kristianstad för att köpa nya hörlurar, mina glappar ju ( skit irriterande ! ).

Just det ja, jag håller på att lyssna sönder lite låtar med XD haha. Men det är ju som vanligt med mig när jag har hittat en ny artist/grupp eller en ny låt ^^.


Kommar inte på något mer att säga nu, så...


- Over and out -


25 Juli 2010

Usch vilket uppvaknande jag fick idag. Ronja hade spytt i min säng -.- . Så det var bara att gå upp yrvaken och fråga pappa om han skulle kunna hjälpa mig att tvätta av kuddarna som hon hade spytt på. Snäll som han är gjorde han det, så jag fick tvätta min bäddmadrass lite med för det hade gått igenom lakanet. Sen vardu ju bara till att riva ut allt i sägen för att byta lakan, vilket påminde mig om att jag måste köpa nya dra-på-lakan snart -.- .

Nog om det ^^. Dagen fortsatte ju XD haha. Den fortsatte med att jag och pappa åt frukost, sen gick jag och la mig igen för jag frös ( va bara 13 grader om jag inte minns fel =O, hösten på ingång ? ). Vid 4 väckte pappa mig igen ^^. Sen gick vi ut med hundarna, in, sutit vid datan, gjort middag och ätit, ut med hundarna igen, in, datan/teven, pratat med Louise, datan/teven och där är jag nu med.

Jag har med andra ord inte haft något vettigt för mig idag. Men det är söndag så va fan ?


Just det ja, grattis Maggan på födelsedagen. Hade du levt hade du blivit 63 =) <3



- Over and out -


24 Juli 2010

Vad har jag gjort idag ? Gått och lagt mig ( 4 - halv fem någon gång i morse ^^ ), vaknat, käkat frukost , pratat med Louise, åkt iväg och släppt hundar, hem, lagat mat, slappat och nördat framför datan.

 När vi va och släppte hundarna så kom det två kvinnor ( eller vad man ska säga ) med en hund, så Ronja och Pepsi springer fram till staketet och grinden/dörren till rastgården. Den äldsta av dom sa hej och öppnade griden och bara gick in, utan att fråga om det gick bra att komma in först. Och eftersom att jag inte ville att Pepsi och Ronja skulle stå brevid varandra ( brukar bli att dom vaktar varandra och skäller ut "främlingen" efter noter typ ) när hunden kom fram så höll jag i Ronja.

Men vilket fall som helst så blev jag jätte irriterad på att dom bara gick in utan att fråga, tänk om vi hade haft två aggressiva hundar ? Sen lät hon inte hundarna få hälsa heller ( brukar gå bättre om dom får hälsa ), utan gick bara raka vägen förbi oss. Hade jag inte hållt Ronja hade det nog blivit ett litet "slagsmål" mellan våra hundar och den andra hunden. Så eftersom hon totalnonchalerade oss så sa jag till pappa "man ju fråga först innan man går in!" och "eftersom att dom inte fick hälsa så vågar jag inte släppa Ronja", så vi beslutade oss ( sura och förbannade ) att åka hem efter att bara ha varit där i en kvart eller något.

Det att jag inte sa ifrån va för att det lät som att dom inte pratade svenska, utan typ tyska eller något. Men hade jag hört att det var svenska hade jag sagt ifrån.

Jag som hundägare ser det som ett måste och en vana att fråga den andra hundägaren om det är okej att hundarna hälsar eller om det är okej att jag/vi kommer in med våra hundar. Jag ser det som en självklarhet att kolla läget med ägaren/ägarna INNAN jag går in i en rastgråd ( finns typ bara sånna ställen att släppa hundarna på här nere ).


- Over and out -


21 Juli 2010

Vill börja med att säga Grattis Caroline på födelsedagen =) <3.


Idag har jag inte gjort ett skit typ. Bara varit hemma och tagit hand och hundarna och varit rastlös ^^. Pappa hade fått en körning upp till Göteborg, så Louise tog sig friheten att åka med honom upp så jag fick bli kvar ensam hemma med vovvarna. Men det gör inte så mycket för pappa kom hem igen vid halv sju - sju nu ikväll.

Var ju på marknaden igår, men det var så stort så vi orkade inte gå där så länge. Sen blev jag helt förvirrad av alla gångar som gick åt olika håll hela tiden =S. Efter två och en halv timme i stekande sol och mycket folk orkade ingen av oss gå mer. Det fanns inget skojj att titta på heller "/. Det var bara solglasögon, skor, leksaker, godis, politikinformationörer ( eller vad man ska säga ), kläder och väskor överallt. Inget som intresserade mig.
Men vi köpte mer grisöron till vovvarna ( dom är helt galna i dom ) och polkagrisstänger ( hundra årsen jag åt det senast =O ). Men jag vill dit nästa år med OM det är mulet och typ 20 grader.


Nej nu ska jag tråka framför teven en stund innan de är dags att gå ut med hundar och sova.


- Over and out -

19 Juli 2010

Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit och grillat och lekt av hundarna lite. När vi satt och käkade så gick kossorna ( det va lösgående kossor där vi satt och grilla ) bakom oss och lät hur högt som helst. Och jag blev hur rädd som helst varje gång för det lät som att dom kom närmare och närmare och jag såg dom inte. Haha Louise blev lika rädd som jag och höll in Ronja hela tiden XD.

Imorgon kommer jag nog inte blogga för ska ju på marknad i Kivik. Ska bli kul för jag har aldrig varit där, men det som kommer bli lite mindre kul är att det är så sjukt stort.

Är trött som fan, så ska nog snart gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imon så det är nog ändå dags att sova snart ^^.

Imon kommer det nog inte bli något bloggande, för jag kommer nog vara sjukt trött när jag kommer hem ^^.


- Over and out -

En mening..

Tittade av en slump på "Sommarkväll" häromkvällen, och där var det ett gift par som var med. Mannen fick reda på några dagar efter deras bröllop att han hade fått canser och bara hade några månader kvar att leva. Idag, fyra år senare, väntar dom sitt första bran och han mår bra trotts att han har canser kvar i hela kroppen. Han äter tydligen en medicin som stannar upp spridningen eller utvecklingen av cansern. Eller stannar upp den gör den inte, men det går inte så fort för cansern att sprida/utveckla sig nu som då.

Vet inte när det var, men det måste ju ha varit för fyra årsen som SVT gjorde en seire som heter "Himlen kan vänta" där man kan följa fem personer som mitt i livet drabbas av en svår sjukdom, varav en av dom var han jag precis skrev om.

När jag ittade på Sommarkväll så nämnde dom Himlen kan vänta och jag kände igen det med en gång, men kunde inte komma på om det var en bok eller en film. Så nu för en stund sen kollade jag upp det, och det visade sig ju att det var en seire ( ^^ ). Jag klickade mig in på sidan och möts av citatet :


"- Man har tusen önskningar när man är frisk. Men bara en när man är sjuk..."



Någon dom håller med ?


- Over and out -

18 Juli 2010

Helgen har gått sen jag skrev något sist. Jag har inte gjort så mycket. Har inte kunnat göra så mycket. Brände mig ju rätt så rejält i onsdag ( ? ), och inte förrens idag har det lagt sig ! Det gör ifs fortfarande lite ont på två ställen på ryggen, men det är inget som stör så mycket =).

Helgen har varit skön, men lite för tråkig. Det har varit svalt, 25 grader eller något, så man har ju inte suttit typ halv naken och försökt att svalka sig under den dåliga fläkten vi har i vardagsrummet ^^.

Just nu sittar jag och försöker att lyssna på musik i mina hörlurar, men det har blivit glad i dom, så hör bara på vänster om datan ändrar sig -.- . Måste verkligen köpa nya nu i veckan. Man kanske ska se om man kan hitta några på marknaden på tisdag ? Vi får se.


Vad har jag för planer i veckan då ? Imon skulle vi egentligen åkt till Mellby strand för att möta upp Mikael, men hans bil krånglar ( vad han säger, jag tror att det är glapp i en sladd bara ) så han kanske skulle komma i veckan ist. Marknaden på tisdag som jag typ precis skrev. Kanske försöka få ner Jonny nu i veckan med ? Kommer nog inte lyckas, men kan alltid försöka. Caroline fyller 19 på onsdag, hoppas hon svarar i telefonen när jag ringer ^^ haha. Inget mer planerat sen. Försöker ju ta dagarna som dom kommer.

- Over and out -

16 Juli 2010

Har inte bloggat nu på några dagar, men ska dra en lite snabb uppdatering om vad jag gjort det senaste dagarna.

13 juli - gjorde jag absolut ingenting mer än dom "vanliga" sakerna här hemma.

14 juli - var i Åhus och solade och badade, va skit skönt i vattnet, men dessvärre brände jag hela ryggen, axlarna, bröstkorgen och magen lite granna. Hade stora problem med att veta hur jag skulle sitta i soffan/fåtöljen på kvällen, kläderna skavde och att skölja av sig med ljummet vatten gjorde det bara värre "/. Hade även stora problem med sova.

15 juli - Pappa åkte iväg och jobbade, en körning till Stockholm ( kommer hem imon kväll någon gång ). Vakna vid 8 eller något av att mitt fönster blåste igen rätt hårt och pappa va inne på rummet ( varför vet jag inte ) och sa till mig när jag flög upp att jag skulle spärra fönstret. Jag fattade absolut inget, men spärrade det ändå.
Jag tog även en sväng ner till stan för att köpa kylbalsam, ladda på resekassan ( motsvarar rabattkortet i Västra Götaland ) och ta ut pengar till syrran för att hon skulle till göteborg idag, men blev inte så ( tråkigt för henne och mig, hade sett framemot en dag för mig själv ).

Och idag, dagen har ju precis börjat, så jag har inte hunnit göra något speciellt än. Men mina planer för dagen är att diska ( en del iaf ), ut med hundarna, sen ska jag nog lata mig framför datan och ha grymt tråkigt ^^ haha. Nej men jag har inga direkta planer alls. Vädret får styra mina planer känner jag, för eftersom att jag är bränd, så gör det sjukt ont så fort det blir lite sol "/.

Det var nog det för denna gången ;) haha.


- Over and out -

12 Juli 2010

Vad har hänt idag ? Inte ett piss. Helst seriöst har jag bara varit och handlat lite till salladen vi hade idag, varit ute med hundarna ( stackarna som måste ut i värmen ) och svettats ihjäl. Ändå har det varit svalare idag än de senaste dagarna =O. Hoppas att det dundrar något koppuöst inatt, för det är verkligen kvaft ute nu.

Det blev ett kort inlägg idag, men det är för omväxlingens skull ;) haha.


- Over and out -

11 Juli 2010

Varför ska det vara så varmt för ? Man smälter ju bort!

Idag har jag inte gjort så överdrivet mycket. Åkt runt här i Hässleholm och i Kristianstad för att leta efter en golvfläkt, men dom är fan ta mig slut ÖVER ALLT! -.- . Vi va inne på Rusta i K-stad för att se om dom hade några kvar. En försäljare där sa att det hade gått åt FEM pallar med golvfläktar sen i FREDAGS =O. Snacka om att gå åt som smöret smälter i solsken! Vet inte om jag ska ringa dit imon bitti och be dom lägga undan en till mig ? Det är sjuukt varmt på mitt rum.

Med tanke på mitt rum, haha. Imorse ( eller morse och morse ) när jag vaknade till för tredje gången var det så varmt på rummet att jag tog mitt lakan ( sover under det nu när det är så varmt ) och gick ut i vardagsrummet och la mig i fåtöljen om står under fläkten och somna om i en timma till ungefär, sen va det så varmt att jag inte visste va jag skulle ta vägen. Så det blev det till att öppna upp alla fönster och balkongdörrar så mycket det bara gick så att det blev tvärdrag i hela lägenheten.


Jag har inte gjort så mycket mer idag. Eller jo, kollat på blixtrana i en eller två timmar med. Sjukt vad mäktiga de kan vara ibland. Vet inte hur jag ska förklara det men att se själva "blixtstrålen" ( eller vad man ska säga ) vandra över himlen, från en ut till typ tio stycken precis ovanför husen runt omkring. DET var mäktigt om du frågar mig ^^.


Nej nu ska jag hoppa in i en dusch för det är så klibbigt av fukt och värme ( utifrån ) här.
Ha det bäst!


- Over and out -


10 Juli 2010

Fy faaan va varmt det är!! Sitter ute på balkongen och svettas som en gris - och ändå sitter jag bara i linne och underkläder !! Jag vet inte hur varmt det är, men det har varit typ 40 grader här idag ( ett under att man inte har flytit bort ). Så idag har det varit en lugnt dag, bara varit och handlat lite mat.

I torsdag så åkte vi ner till fFalsterbo, men det blev inget bad och ingen sol för bara för att den där jävla horse show är nu ( slutar imon ) så har dom stängt av varenda parkering -.- . Så vi beslutade oss för att åka till Ystad och bada och sola där. Men på väg så kom pappa på att det fanns en annan strand, så vi parkerade bilen och gick och tittade på vattnet och stranden. Vattnet var okej, inte mycket tång alls, men vi bestämmde oss för att åka till Ystad och kolla där iaf. Innan vi kom till Ystad såg vi en till stand, åkte in och kollade vattnet och stranden. Det såg ut att vara ännu bättre vatten där - ingen tång alls ( me like! ), men vi åkte ändå till Ystad och kollade där. Och usch vad äckligt vatten! Så vi åkte hem igen - blev inget bad och solande den dagen.

I fredags ( igår ) så åkte vi till den andra stranden vi var och tittade på. Vattnet va iskallt och solen stekte. Det enda jag såg som negativt var att det var så kallt i vattnet, annars var det en bra strand ( fick en jätte bra plats direkt när vi kom dit ). På vägen dit så hade jag min arm ut genom fönstret och brände såklart över armen -.-, när vi hade kommit fram så kletade jag på en massa solskydd för att inte bränna mig mer, men jag missade att smörja in ansiktet och två små fläckar vid axeln ( eller vad man ska säga ), så brände mig lite till på stranden. Men idag märker man knappt något av brännan ( mer än att jag typ är neger i ansiktet ^^ ) . Pappa och Louise va så osmart att dom inte smörjde in sig så dom brände sig ^^.

Igår fyllde även mamma år, grattis til henne. Ringde och gratta henne sen pratade vi om allt möjligt typ. Så efter en timme höll hon på att somna stående XD haha. Så vi fick lägga på ^^. Men trevligt att man kommer överrens med henne igen, orkar ju inte med allt bråk och att jag ska hamna i mitten av allt hela tiden -.- .


Det blev ett långt inlägg, men det är ju för att jag inte har uppdaterat på två dagar med ^^. Måste btw fixa in bilderna på datan igen så det kan bli lite trevligare inlägg ^^.


- Over and out -

7 Juli 2010

Idag blev det inget hav, va rätt kallt och blåste mycket. Men imon ska vi kanske ner till Falsterbo =). Hoppas att man kommer ut till havet bara =O. Det är ju Falterbo horseshow nu till den 11.e -.- .

Vi var i Kristianstad en stund istället. Alltid lika trevligt, men köpte inget. Eller jo, handkräm och läppsyl XD haha.

Nej nu ska jag gå och titta på tv och äta glass och jordgubbar ^^.


- Over and out -

6 Juli 2010

Idag har jag inte gjort så mycket, men mobil kom tillbaka från servicen. Hoppas bara att den funkar nu som den ska, annars blir jag inte så glad -.-
 Tror att den var i väg i tre veckor eller något.

Imon vet jag inte om det blir något bloggande, kanske ska till havet om vädret tillåter och pappa inte är tråkig ^^.



- Over and out -

5 Juli 2010

Lite onödigt att skriva något om jag ändå inte har gjort något känner jag...

Så jag gör så att jag skriver när jag har gjort något ist ^^.


- Over and out -

4 Juli 2010

Det blev inget inlägg igår för jag orkade inte starta upp datorn efter att vi hade kommit hem från havet. Jag badade faktiskt, men doppade inte huvudet. Men det var nära kan jag lova haha. Jag fick panik för att syrran skulle skvätta vatten på mig när jag satt på knä där det var varmt. Först snubblade jag i sanden sen ser jag att jag håller på att landa i lös tång ,eller vad man ska säga ( hatar allt som har med tång att göra ), och får ännu mer panik och när jag försöker resa mig upp i farten så snubblar jag på något vänster på mitt ben ( ? ) men jag lyckades ta mig upp utan att landa i det äckliga ^^ haha. det var väldigt roligt faktiskt XD. Haha. Jag ska nog inte berätta om hur det gick för syrran XD hahaha.


Idag har jag inte gjort ett piss känns det som, fast lite saker har jag ändå gjort ^^. Jag har varit ute med hundar, diskat, hjälpt pappa att baka en sockerkaka. Men nu sitter jag och kollar på Just like heaven på tv. har sett den många gånger innan, men tycker att den är lika bra varje gång, lite sorgsen bara, men gillar den ändå.

Hoppas att det blir bra väder i veckan så att man kan åka till havet och få lite färg. Hade varit rätt skönt att inte komma tillbaka till skolan och vara blev som ett lik efter en så här bra ( änså länge ) sommar ^^.



- Over and out -

2 Juli 2010

Idag har varit en sån dag då jag inte har gjort ett skit. Började med att sova bort halva dag, ut med hundarna och glott på tv. Det är typ det enda jag har gjort idag.

Hade det inte varit för att pappa jobbat hela dagen idag, så hade vi nog åkt till någon strand och varit där typ hela dagen =).

Jag har inget intressant att berätta "/.


- Over and out -


1 Juli 2010

Vad har hänt idag ? Inget speciellt. Har bara suttit vid datan, tvättat upp mina sjalar så att dom inte stinker skit ( ska tvätta dom ordentligt på måndag ) och varit ute med hundarna. Mer kan jag inte komma på. Tittat på tv med ifs ^^.

Gud vilket ointressant inlägg det blev. Ska nog försöka lägga in bilderna från den externa hårddisken på datan igen så att jag kan liva upp inläggen lite med en bild. Ser iaf lite bättre ut ^^.

Jag är så uttråkad så att jag inte vet vad jag ska skriva om "/. Får väl underhålla mig med att spela massa tråkiga spel på king.com XD haha.



- Over and out -

RSS 2.0