30 juni 2010

Idag så åkte vi faktiskt till Hörby marknad. Jag trodde seriöst inte att det skulle bli av, men det blev det. Och kul var det när man stötte på sin ena kusin och hennes familj typ tre - fyra gånger ^^. Sen stötte vi på en av mina andra kusiners söner och hans kusin ( från hans mammas sida ) =).

Vi hittade inte något speciellt. Jag tyckte att det bara fanns kläder, foppatofflor och godis överallt och ingen stans. Men jag lyckades faktiskt hitta tre sjalar, men när jag tittade på dom hemma, så va en av dom lika stor som en duschhandduk eller ett badlakan =O. Men den kommer nog att bli använd flitigt iaf ^^.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva ^^.



- Over and out -

29 juni 2010

Idag blev det inget hav, men var nere på stan och köpte mig en bikini, nagelack och två små gulliga kortlekar =). Kollade även på solskyddssak men jag har ingen större lust att lägga ut 150kr på en liten flaska =O. När jag köpte sist ( för typ 3 - 5 år sen ) kostade den typ 60 kr =S. Så jag hoppade det och får använda den jag har hemma, fastän den är gammal.

Imon ska vi kanske åka till en marknad. Men vi får se hur det blir med det, för när vi säger att vi ska göra något så blir det aldrig av ändå. Skit tråkigt att bestämma något med familjen, för det blir alltid uppskjutet till dagen efter eller blir aldrig av =( !


- Over and out -

28 juni 2010

Vad har hänt idag ? Rätt mycket, men ändå inget känns det som "/.

Började med att jag somnade vid 4-tiden i morse, vaknade vid 12 - 13 någon gång av att det var så varmt på rummet och att pappa förde en massa oväsen. Sen blev det "frukost", slappa lite (för att inte få håll eller något liknande när vi gick ut med hundarna), ut med hundarna, in, dricka typ en liter vatten och svalka sig under fläkten. Eftersom att pappa höll på att tvätta mitt på dagen, så hann inte alla kläder torka där nere så det fick jag och syrran hänga upp ute på balkongen. Sen åkte vi iväg och handlade lite nya handdukar och lite jordgubbar ( årets första för mig ), sen bar det hem och käka lite middag och rensa jordgubbarna =).


När jag och Louise skulle fixa ordning bordet för att kunna duka till middagen, så tittade Louise på termometern och såg att det var 30 grader ute ( =O ) klockan 7 på kvällen ( ! ). Helt sjukt. Vill inte ens veta hur varmt det har varit idag ^^. Man ska inte klaga på värmen när den väl är här =). 

Vi snacka om att åka till Åhus eller Falsterbo imon eller i övermon för att bada och sola =). Jag vill hellre till Falsterbo faktiskt, för då tar man vägen förbi Kanalkiosken och köper mjukglass ^^ haha. Men imon ska jag iaf ner till "stan" och köpa solskyddsfaktor ( tror den jag har är gammal och inte hjälper längre) och kolla lite i en liten rolig och billig affär vi har fått =).


- Over and out -

Välkommen till min nya blogg!

Bloggen har jag startat på begäran, så ska försöka att ge den ett försök till att bli en drog och ett begär att uppdatera varje dag ^^ haha.

- Over and out -


RSS 2.0