30 Januari 2011

Jaha, då var det söndag igen och en tråkig ( halv ) skolvecka ligger framför mig =(. Ska ju vara inne tre dagar i veckan i några veckor framöver nu ju, vilket jag inte gillar. Men på torsdag kommer nog bli en rolig dag =). Skrev ju det i förra inlägget kom jag på nu ^^ haha.

 Anyway, helgen har väl varit bra, har ifs varit roligare på fester, men men. Jag fick ont i huvudet av allt tjöt och obekväma stolar och sen till råga på allt hög musik, men det var väl trevligt ändå :).

Nu till något annat, Ronja väckte mig vid kvart i åtta imorse för att hon pep för något ? och då såg jag ett rosa ljus på mitt rum och var tvungen att ta med mig en kamera ( blev måsde mobil och digitalen ) och gå upp och titta på soluppgången, för den borde ju ara fin om det är ett rosa ljus ? ^^. Tog en bild med vadera kamera och mobilen tog den finaste:





Nu blir det middag sen städa, det är ju söndag och hundarna fäller mycket just nu =P.


- Over and out -

27 Januari 2011

Tänkte göra en snabb liten ( vet inte hur liten den blir ^^ ) uppdatering =).

Det som hänt i veckan är skolan, praktik, studiedag och ändrade planer, varit och köpt tyg till min Tingelingklänning jag ska sy och sen praktik idag och imon, sen på lördag är det födelsedags fest som gäller =D.

När jag kom till firman imorse fick jag en förfrågan om jag ville följa med och bowla på torsdag nästa vecka och det tackar man ju inte nej till ^^. Sen kom det lite fler anställda som Ronnie frågade och dom sa oxå ja och då sa han till dom med att vi blir lediga på fredagen, vilket innebär för min del att det är halvdag på torsdag och ledigt på fredag på praktikfronten.
För det är nämligen såhär att jag ska vara inne i skolan tre dagar i veckan ( ! ) till och med vecka 9 =O från och med nästa vecka! Usch fy och blä -.-  . Tycker det är jätte skönt så som vi har det nu skolan en dag och praktik fyra dagar ^^.



Kommer inte på något mer att skriva nu.


- Over and out -

23 Januari 2011

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite, men jag vet inte vad jag ska skriva ? Har inget nytt att komma med. Praktiken har gått som på räls denna veckan, slutade med en sjukt rolig dag ^^ ( det kan ju inte bli annat när man är med tre sjuka killar i en lägenhet ).

Kan ju skriva med att magen på Lousie har börjat synas rätt mycket nu för den som vill veta =P.

Kommer verkligen inte på något at skriva =S.

Kan skriva veckans planer om någon är intresserad ^^

Måndag - Skolan
Tisdag - Pengar = fattig med en gång på räkningar, praktik
Onsdag - Studiedag, åka till K-stad för att träffa en kusins son angende en present, kanske äen en sväng till en tyg affär
Tordag - praktik, förhoppningsvis pengar från skolan
Fredag - praktik
Lördag - 20 års fest för en annan kusins son
Söndag - städa ?

Ja det är väl så min vecka kommer att se ut om det inte blir ändrat =).



- Over and out -

18 Januari 2011

YES ! Jag skrev RÄTT!! På första försöket med XD haha. Ett steg framåt i rätt riktning =P.

Jaha vad har jag att skriva om idag då ? Jo dagen och den kommande 3:3 festen =).

Idag var jag aptrött så jag höll på att försova mig, not good, men hann och bussen var försenad "/. Sen har dagen verkligen segat sig förbi för jag har inte haft något att göra =(. Hopas på lite mer jobb imon =).

Och den kommande 3:3 festen - jag trodde att det skulle bli som en vanlig utgång, men det visade sig att du var maskerad med disney tema =O. Va fan ska jag klä ut mig till tänkte jag och nu efter några timmars funderande kom jag fram till att jag ska klä ut mig till Tingeling från Peter Pan =). Så i nästa vecka när jag fått pengar blir det att åka och köpa tyg och åka och låna farmor symaskin och sätta sig att sy klänningen =). Haha önska mig lycka till ;).


Det var nog det för idag.


- Over and out -

17 Januari 2011

Grattis Becca på din 21-års dag =).

Att jag FORTFARANDE inte har lärt mig att det är 2011 och inte 2010, det är skrämmande! Haha, det är nämligen så att varje gång jag ska skriva dagens datum här på bloggen ( har ju inte hänt många gånger än ) så skriver jag 2010 ist för 2011, men ändrar det ju såklart när jag ser det ^^.

Iallafall så har jag lite goda nyheter till en viss here som inte läser min blogg, jag har två fester inplanerade inom en månad =). Först är det en 20 - års fest för min kusins son nu den 29.de sen den 11.e så ska jag ut med Maria och Denise ( vad jag vet ) =). Så det ska bli skojj skojj =D ^^.


Idag blev det bestämmt vart vi ska springa ut och med vilka, vi springer ut på Konserthuset men Ljud & Bild skolan och kanske Framtidsgymnsiet, men den sistnämna är inget bestämt med för dom har kanske ett eget utspring på sin skola. Men jag har ändrat mig efter att en från elevrådet var inne hos oss idag och pratade med oss om det, och springer vi ut med LBS så kommer vi garanterat att ha bra ljudanläggning som förhoppningsvis funkar och det hade vi inte haft på våran skola om vi hade haft det själva ( min skola SUGER på att fixa rätt saker i tid ). Så det känns ju säkrast att ha det med en skola som kan fixa det i tid ^^.


Det var nog det jag hade att säga för denna gången. Have it your way ;)



- Over and out -

16 Januari 2011

Kände att det var dags att skriva igen ^^.

Sedan jag skrev sist kommer jag knappt ihåg vad jag gjort =S.
Förra helgen ( lördagen ) så var jag, syster och pappa en sväng till Malmö där vi tittade efter en ny jacka till pappa eftersom att hans har gått sönder, men vi hittade ingen. Sen gick jag och syster på bio och pappa åkte hem, han ville inte åka hem till farmor utan hem till vovarna ^^.

Söndagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde =S. Måste nog börja skriva oftare om vad jag gjort ^^.

Sen i måndags började skolan och jag hade nog missuppfattat vad mig lärare sa om att vi skulle vara inne efter jul, eller så blev det inte som det var tänkt från hans sida. Iallafall så skulle vi ha haft en målare som kunde någon viss tektik som vi tydligen ska lära oss, men dom hade tydligen inte fått tag på någon så det blev praktik denna veckan. Känns ändå rätt skönt att det har kommit igång igen så man inte är uppe halva natten och sover bort halva dagen.

Och nu i helgen har vi storstädat nästan hela lägenheten. Pappa och syster har legat på knä och skrubbat golven för dom har aldrig blivit rena av att bara moppats av och så trodde syster att hennes ständiga nysande berodde på att det var så smutsigt på golven, men det harinte hjälpt med skurandet. Så jag kom på att hon alltid nyser som fan när det är fällningsperiod för vovvarna men sen är det inte så mycket där i mellan, och då är det Pepsi som är boven i hennes ständiga nysande nu.

Imon är det dags för skola igen -.- och det lär nog bli en het diskution med klassen och framför allt rektorn !! Gah så arg jag blev! Tar det en annan gång när jag vet hur de hade tänkt att lösa skiten.


Ne ska kika runt lite på nätet sen hoppa in i en dusch och sen ner i sängen. Ha det bra tills nästa gång =).


- Over and out -

6 Januari 2011

En viss herre klagar på att jag uppdaterar för lite. Till mitt försvar säger jag: Om jag inte har något att skriva om, varför ska jag då skriva att jag inte har något intressant att komma med ? Sluta klaga DANIEL !! Haha ^^ ;).

Men iaf nu när jag ändå blev "tvingad" att skriva något så kan jag lika gärna skriva om dagen.

Idag skulle egentligen jag och Louise gått på bio, men när jag vaknade av klockan vid halv tio och gick upp och tittade ut så hade det kommit säkert en dm snö. Gick in till Louise och försökte få liv i henne ändå, men hon ville inte vakna, så då gick jag och hämtade mitt gossiga dubbeltäcke och la mig i soffan brevid Pepsi och somnade där en liten stund ( inte bra ).
   Sen gick jag och la mig i min säng och råkade somna om, vaknade vid 11 igen och gick och försökte väcka Louise än en gång, men det gick inte så bra. Gick och la mig igen och halv sov lite innan jag gick för att tjata upp henne och sa att hon var tvungen att komma upp nu och vi skulle åka vid ett, men det vill inte hon så sa jag att vi kunde ta 6 bion ist och då trodde hon att jag menade 9 bion. Men så sent ville inte jag gå för då skulle vi få ta halv tolv tåget hem och vem vet om det skulle gå eller vara inställt ? Om vi hade åkt och det sen visade sig efter bion att inte tåget gick för att var inställt så var vi fast i Kristianstad och vi visste inte när pappa skulle komma hem. Så den risken ville jag inte ta med tanke på hundarna och så.

Så då bestämde vi att vi skulle gå på bio imon eller på lördag ist när vi ändå ska till Malmö =).
Om någon undrar varför vi fått någon plippidé att vi ska gå på bio som vi ALDRIG brukar, så är det för att pappa har fått biobiljetter av sin arbetsgivare i julklapp både 2009 och 2010. Och dom från 2009 går ut nu i slutet på månaden, så lika bra att utnyttja dom medans jag ändå har lite tid över innan skolan börjar igen -.-' ^^. 

 
Nej nu har jag inget mer vettigt att skriva om.


- Over and out -

2 Januari 2011

Hoppas att erat nyårsfirande blev bra =). Själv satt jag bara hemma och tog det lugnt. Känns nästen som en plikt att vara hemma och försöka lugna ner Pepsi eftersom hon är sjukt rädd för smällare och raketer och även åskan =S =(. Men jag klagar inte för det är mysigt ändå =).

Sist jag skrev hade jag ju köpt en kamera som jag var ganska nöjd med - tills dagen efter! Då fick den något spel och kunde bara ta en bild sen när jag skulle ta nästa stängde den av sig =S. Men sen var den som vanligt tills jag hade med mig den till Hovdala på nyårsafton då den stängde av sig när jag skulle ta första bilden :@ ! Sen på kvällen skulle jag ta kort på något och då va den som den va andra dagen - tog en bild och nästa dog den på. Sen av någon konstig anledning kom det upp ett meddelande att batteriet var slut och skulle bytas, men på skärmen visade det fullt batteri och startade igen gången efter =S. Så imon ( hopas jag ) ska jag gå till Elgiganten och lämna in den, för så ska det ju inte vara bara för att det är kallt ute ! Den ska ju klara det, annars är det Samsung skit !

Haha va förbannad jag lät där, men det är ju inte så konstigt egentligen ^^.

Jaha vad ska jag skriva nu då ? Kanske att jag har totalvänt på mitt dygn ? Eller att bebismagen börjar synas nu ? Jag vet inte ^^. Jag kanske borde gå och lägga mig om en liten stund, för har varit lite små trött sen 23 ^^.

Nej jag ska lyssna på lite musik och läsa lite i en blogg innan jag lägger mig ^^.


- Over and out -


RSS 2.0