24 Oktober 2010

Kom precis på att jag inte har skrivit något denna helgen =O ^^. Kan ju skriva lite snabbt vad jag gjort i helgen.

Fredag - Kom hem från jobbet ( kallar praktiken för det ) och såg att Mikael hade kommit, kul kul. Tätt efter mig kom pappa hem, så va vi alla samlade. Sen blev det bara slapp på kvällen.

Lördag - Åkte ner till framor med saker jag behöver inför näst nästa vecka då jag ska måla om hennes kök. Sen var vi och köpte färg och allt det som jag kommer behöva. Köpte även nya hörlurar så nu kan jag åka tåg igen utan att det är jobbigt och tråkigt ^^ haha. Kom hem och åt nog den godaste äpplepajen jag någonsin ätit. Till och med Mikael som inte gillar äpplepaj tyckte att den var god.

Söndag - Idag har det bara varit slappt. Mikael åkte hem i samma veva som jag och pappa åkte och handla. sen var det bara hem och slappa igen.

Det känns som att denna helgen va rätt slapp ändå. Men det kan vara skönt att försöka vila upp sig under helgn när man inte lyckas med det så bra under veckorna.

I veckan som kommer vet jag inte vad som händer. Sista veckan innan lovet och kort dag imon med om jag inte minns fel. Rätt så skönt faktiskt. Tänkte gå en sväng på stan i Krisitanstad med, så då blir det ju inte så sent trotts allt =). Får väl se om någon vill föjla med en liten stund på stan =).


Nej  nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp tidigare imon för att duscha, orkar inte göra det nu i kväll vill komma i säng för är trött.


- Over and out -


17 Oktober 2010

Jaha, då har helgen gått, och jag är trött fast jag knappt gjort något.

Igår så vaknade jag vid fyra på morgonen och kunde inte somna om förän vid fem. Sen vaknade jag vid halv elva och tänkte att jag skulle hålla mig vaken så att jag inte sover bort hela dagen ( som jag brukar göra ibland ), men jag råkade somna om igen och vaknade vid halv tolv - tolv av att jag höll på att svettas ihjäl för att solen stod rakt in på mitt rum -.- . Så det var bara till att gå upp och fixa frukost och göra sig iorning för vi skulle åka och handla. Sen var det inget speciellt som hände resten av dagen, bara teven på kvällen.

Idag Vaknade jag vid halv sju ungefär, men ville ju inte gå upp så tidigt, så somnade om och vaknade vid halv nio och tyckte att det inte var någon idé att somna om igen för jag måste ju komma i säng ikväll ^^. Idag har vi varit iväg med hundarna och handlat lite som vi glömde handla igår.


Kommer inte på något mer att skriva. Har prov på byggnadsställning imon, hoppas att det går bra, skulle kännas sådär om man misslyckades fastän man får ha boken, haha.

Aja, hörs kanske någon dag i veckan. 

- Over and out -

16 Oktober 2010

Jaha, då var det lördag igen. Veckan går så fort när jag har praktik ^^. Jag har varit på ett hem för barn och ungdomar som har sjukdomar som gör att dom inte passar in i samhället om man säger så. Det är två hus som vi ska fixa, men det ena som ska fixas mest är tomt för tillfället, och där ser man att dom barnen och ungdomarna som bott där har krafter så det visslar om det. Det finns stora hål i väggar och dörrar, rivmärken över vissa dörrar och så. Jag kan inte fatta vilka krafter dom har egentligen. Ronnie berättade att det hade bott en pojke i ett rum och han hade slått sönder en dörr till köket och ett helt rum, som jag fattade det iaf. Helt sjukt "/.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, inte nu i helgen heller.


- Over and out -

12 Oktober 2010

Jag har inte något vettigt att komma med egentligen, men det händer ju inte så mycket när det är praktik.

Det här är nog det kortaste inlägget jag skrivit, men jag har inget speciellt att skriva.

- Over and out -

3 Oktober 2010

Nu är det lite över en vecka sedan jag skrev sist, men jag har inte orkat att blogga efter prakitken.

Men jag kan börja med att skriva grattis till mig själv och pappa på våran födelsedag =D. Nej, men jag vill tacka dom som grattat mig idag =).

Vad har hänt på praktiken i veckan då ? Inte så mycket, jobbade i en lägenhet med Anders i tisdags, försov mig och fick vara hemma i onsdags ^^ och hade en väldigt rolig torsdag ( sista dagen för denna veckan på praktiken ). Jobbade med en som heter Jocke sen åt vi med Benny och Johan för vi jobbade inte så långt ifrån varandra.

Kan ta hela torsdagen ( i kort het ) för att kunna förklara det roliga lite bättre ^^. Jag och Jocke skulle jobba på ett tak hos en dagmamma. När vi kommer dit så står mamman och en av barnen och hälsade oss välkomna typ och så reagerade dom på att jag var med och inte Johan ( lite roligt där ^^ ). Sen klättrade Jocke upp på taket och kände att det var halt på stegen och såg att det var is och frost på taket så han ringde Ronnie och kollade vad vi skulle göra. Vi skulle skrapa bort den lösa gamla färgen. Så Jocke fick flytta på ena stegen och jag stod som ett fån och försökte komma över rädslan för att klätta upp på stegen. Jag lyckades tillslut att komma upp, men satan va kallt det var! Jag höll på att frysa fötterna av mig.
Sen var det dags för frukost så vi åkte bort till Benny och Johan och då sa Benny att både jag och Jocke kom från Göteborg ( =O ) och tyckte att det varkonstigt att vi knappt hade pratat med varandra "/. Men det vände efter frukosten då vi snackade desto mer. Och ungarna gjorde att det blev lite roligare, för dom skrek till Jocke att han skulle vara tyst hela tiden och massa sånt ^^. Jag hade iaf väligt roligt och skrattade en hel del.

Jag hoppas att jag ska jobba med antingen Jocke eller Benny för då går dagen mycket snabbare. Sen orkar jag inte åka hemifrån klockan sex på morgonen nu när det är så mörkt för att vara i Kristienstad vid sju och jobba med Anders -.- . Sen vill jag VERKLIGEN inte jobba med Ulf heller.



Oj vad långt inlägget blev, så jag ursäktar mig för eventuella stavfel ^^ =).


- Over and out -

RSS 2.0