29 December 2010 nr. 2

Vad har jag gjort idag ? Sovit bort halva dagen, varit och handlat lite mat för resten av året ( vad konstigt det känns att säga så =S ) och passade på att köpa en ny digitalkamera på rean =). Är rätt nöjd med den ( har inte testat den så mycket än ).

Hade egentligen inte så mycket att säga. Ville mer bara göra en liten uppdatering över vad som har hänt idag ^^.


- Over and out -


29 December 2010

2010 börjar lida mot sitt slut och jag har varit hur kass som helst med att uppdatera trots att det har hänt lite saker sedan sist "/.

Jag har ju varit i Göteborg och det var hur kul om helst att träffa vissa och få skratta en hel del =). Tyvärr blev det ju inget med att träffa Caroline =(, men det ska vi ta igen snart hoppas jag =D.

Iallafall så har ju skolan slutat ( en vecka innan julafton ) ^^ och jag har inte gjort mycket alls på mitt lov, bara vänt på dygnet, varit i Malmö några gånger, varit i Kristianstad någon gång och snackat halva natten ( mot lördag och måndag ) med Jonny i telefon ^^.

Julafton firades hemma med glada men trötta och sega miner XD. Pappa somnade till i soffan redan vi 7 - 8 någon gång ^^. Sen fick vi ju följa traditionen att jag delade ut julklapparna (A).

Jag skulle egentligen ha jobbat lite nu i mellan dagarna, men Ronnie har inte ringt =S. Han kanske inte har behövt mer personal eftersom att han har haft det "lite stängt" ( som han uttryckte det ) denna veckan. Aja skit samma, får iaf "njuta" av mitt lov ^^.


Kommer inte på något mer att skriva just nu, ska nog gå och lägga mig nu, är rätt så trött ^^.


- Over and out -

11 December 2010

Jaha då var det dags att skriva igen ^^.

Helgen har sett / ser ut följande:

Fredag - vaknade 06.15 precis innan larmet ringde, gick upp och gjorde iordning och segade mig ^^. Sen gick bussen 07.36 ner till stationen och tåget 07.57 till Malmö. Kom till Malmö typ 08.50 och bussen till Göteborg gick 10.00, så jag hade en bra tid att slå ihjäl där men det gick fort, som tur var =O ^^ !
Väl framme i Göteborg fick jag stå en stund i kö inne på Västtrafik för att kolla hur jag skulle betala min resa till Lerum, för folket här har sagt att dom inte tar kontanter längre, men det gjorde dom. När jag kom till Lerum träffade jag Fredrik som jag inte träffat på typ hur länge som helst =O, så det var roligt =). Sen vid fyra kom Daniel =).
Sen vid fem drog vi till Allum och handlade lite mat och blev lite bebissjuka ^^ haha. Sen var det hem, laga mat och titta på Idol finalen också träffade vi Simon en liten snabbis.

Lördag - Vaknade vid 7 - 8 någon gång, men orkade inte gå upp så tidigt ^^, så somnade om och vaknade vid 09.20 och bestämde mig för att gå upp. Sen blev det frukost och vi gjorde oss iordning och åkte ut till Freeport och bytte ut ett par skor åt Louise.
På vägen tillbaka åkte vi förbi Allum och träffade Emma & Kenny en snabbis sen gick vi och handlade en borste till mig och mat till oss båda sen drog vi upp till Aline & Björn och käkade och gosade med katterna. Efter det åkte vi allihop till Gråbo och träffade Emelie =). Efter en liten stund bestämde vi oss för att dra till Campino där Björn & Aline käkade och Emelie & Daniel tog varsin öl och jag bara satt där ^^. Sen vid halv sju drog jag, Emelie och Daniel hem till Daniel för det var middag. Efter maten sjöng vi tills vi typ inte kunde prata längre XD och sen gick vi hem till Emelie och tog Banjo på en promenix och nu sitter jag och Daniel och är flummiga och trötta.

Söndag - Emelie kommer förbi en sväng och säger hej då innan jag och Daniel drar till Fredrik en stund, innan vi åker till Göteborg så att jag kan åka hem till mina voffsar och mysa.


Haft en rolig helg i Gööteborrg, men tråkigt att inte Caroline och Nico kunde ses eftersom att dom var magsjuka =(.


- Over and out -

5 December 2010

Jag tänkte att jag skulle uppdatera för helgen, men vet inte vad jag ska skriva. Det har nämligen inte hänt något annat än att pappa kommit hem igen efter att varit fast i Stokholm ( eller aa utanför där någonstans ) typ hela veckan. Den svängen skulle bara ta två dagar hade dom räknat på¨, men den tog sex dagar "/. Jobbigt värre för dom som körde den transporten, men jag och syster klarade oss fin fint här hemma =).

Vad har jag gjort i veckan då ? Bara haft praktik typ. Det har inte hänt så mycket annat. Jobbade bara halv dag i onsdags på grund av att jag fick ont i huvudet och nacken, så åkte hem med Ronnie ( var i Vinslöv och han kollade till oss och gjorde något annat ) och gick hem och tog värktabletter och sov i typ två timmar eller något. Sen var det inget mer med det.

I går köpte jag mina biljetter till nästa helg då jag drar till Götebrog =). Kul det ska bli att träffa vissa igen. Var ju typ ett år sen jag träffade Fredrik och Caroline sist bland annat så det ska bli en roligt Göteborgs resa denna gången =).


Nej nu ska jag ut med vovvar och sen in och plugga lite och sova. Har sovmorgon imon, börjar inte förrän 12.10, men ska upp vid 9 för har lite att göra innan Malin kommer hit för att vi ska göra ett skolarbete.


- Over and out -

1 December 2010

Det var länge sen jag skrev nu, men har inte haft tid och ork att uppdatera "/.

I helgen som gick höll vi på att städa och julpyntat här hemma =). Så mycket mer har jag inte gjort i helgen.
I måndags så var det skolan som gällde och vi hade mössprovning =).
Igår tisdags hade jag praktik hela dagen, men idag fick jag åka hem vil elva för jag hade sprängande huvudvärk =(. Tror jag håller på att bli förskyld med för jag är tät i näsan och nyser mer än vanligt "/. Om jag bli sjuk så måste jag bli frisk inom en vecka igen så jag är garanterad frisk innan jag åker till Göteborg =).
Hoppas att jag är tillräckligt bra för jobbet imon, annars får jag vara hemma och sova och dricka en massa te ^^.

Jag vet inte vad jag ska skriva, det står rätt så still i mitt huvud. Jo förresten, när jag vaknade i morse så frös jag väldigt mycket så jag gick upp och tittade hur många grader det var ute och jag tappade nästan hakan när jag var såg hur kallt det var. Termometern stod på - 14 ! Så jag gick tillbaka till mitt rum och satte på elementet och la mig en stund till ^^. Sen var det dags att gå upp och göra sig i ordning för att dra till praktiken. När jag gick var det fortfarande - 14 och det var kallt !

Nej nu ska jag gå och handla lite mat och sen ta det lugnt framför teven. Hörs en annan dag =).


- Over and out -


RSS 2.0