27 Juni 2011

Hej alla!

Uppdatering på gång igen ;). Midsommarhelgen har passerat och sommarvärmen är på väg ?

Midsommarafton tillbringades hemma med min lilla familj ( lilla och lilla, vi är ju faktiskt sex stycken ;) ).
Midsommardagen gjorde vi inget annat än tvätta på eftermiddagen/kvällen.
 Och igår ,söndags, va jag och pappa iväg med hundarna, men dom va tråkiga så vi åkte hem igen för att lämna hundarna och hämta Louise och Liam för att åka en sväng och sen tvätta bilen. Såklart hängde ju kameran med båda gångerna, så några kort blev det allt ;)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag har varit på ett informationsmöte på af, sovit en pytte stund ( va as trött och hade ont i huvudet, och jag fick inte sova för syster -.- ), varit ute med hundarna en långsväng och lagat mat. Skulle egentligen träffat Malin med, men vi kom fram till att det skulle bli försent + att vi båda va aströtta ( detta va innan jag fick sova ). Så vi bestämde oss för att vi skulle ses imon istället =).


Här kommer en bild från när vi va iväg med hundarna och två bilder från när vi va och tvättade bilen =)


Kossorna själva, men Pepsi ( tror vi att det va ) spydde i bilen hem sen -.-





Älskar inställningen "Kreativt autoläge". Det blir mycket lättare att få fokus på det man vill =).


Det va det för idag, kanske kommer upp lite nya bilder imon, vi får se =).


- Over and out -


22 Juni 2011

Idag har jag inte gjort så mycket mer än sovit lite till och från och varit ute på en lång och skön promenad med syster, systerson och vovvarna. Blev inte så många bilder tagna idag, men igår tog jag en hel del. Tänkte bjuda på några av dom =).



Vid 2 - 3 på natten mot igår. Himlen va lite ljusare och dom två närmaste
husen va mörkare, men jag gillar bilden ändå =).


Vid halv fem - fem igår morse =).







Tre av alla foton jag tog igår på en lång kvälls promenad =).


En av få från idag =).


Fick en skiva med bilder från studenten på posten igår. Så tog den normalaste
 bilden från studenten men hela min klass =).
Denna bild får även avsluta inlägget =P


- Over and out -


21 Juni 2011

Jag tycker att man ska hjälpa sina vänner om man kan, spelar ingen roll vad det gäller. Så därför är detta inlägg till hjälp för min vän Denise. Jag ber er att rösta på hennes klänning så ofta det bara går, varje gång ni sitter vid någon ny dator eller vad som helst, bara det går att rösta =) !

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=5Dxu9x0BuTBrfJhfdbpVyaJ73nSexYYrbJba7ZbqqbVJi4o0URSI#Gallery


Röstningen avslutas den 18 Juli kl. 23.59.



Kan även skriva lite om dagen som varit.
Kunde inte somna inatt, somnade väl vid 3, vaknade igen vid 04.40 somnade om vid 05.00 någon gång. Sen ringde pappa och väckte mig vid 07.15 ch sa att jag inte skulle mysa med Pepsi och somna om " ne det ska jag inte göra " fick han till svar men jag la mig ner på rygg istället och somna om.
Vid 07.35 kom syster in och bad mig natta Liam för att hon va ett levande ( om hon ens levde =O ) spöke och han ville inte vara tyst så jag fick gå upp och natta honom medans hon tog en dusch. När hon kom ut va det en halvtimme kvar tills jag skulle gå till bussen och jag skulle duscha och äta, men maten fick vänta tills jag kom hem igen.

Det jag va iväg för va ett tandläkarbesök klockan 9! Kände mig rätt sliten när jag gick till bussen. Men det gick bra och det blev Hej skoskav av nya skor! på mina stackars småtår och hälar ;(.

Nej nu vill Louise ut på en promenad för att Liam ät grinig och trött men vill inte sova, så kameran följer med =D.



- Over and out -

20 Juni 2011

Tjabba tjena hallå!

Det va ett litet tag sen jag skrev nu igen, men har inget speciellt att skriva. Så detta inlägget får bli ett bild-inlägg istället =).
 
Alla bilderna är tagna med min Canon EOS 1100D



Börjar med en bild på mina små bebisar här hemma =).


En närbild på en av de fina blommorna jag fick på studenten =).


Här om natten. Vet att bilden är suddig, men det är inte lätt att ta bra bilder utan blixt i mörker ;).



Vad ska man säga ? Jag gillar att ta kort på moln och himlen =).



Det va mycket mörkare i verkligheten, så jag älskar min nya kamera jag fick i studentpresent =D.





- Over and out -

13 Juni 2011

Dags att skriv vad som hänt sen sist då det blev ett kort inlägg.

Det som hänt är att:
 

  • Vi har haft skattjakten
  • Balen
  • Karnevalen
  • Avslutningsmiddag
  • Och sist men inte minst så har jag tagit studenten =D !


Tänkte skriva lite om varje.

Den 1.a va det ju skattjakten och vi va utklädda till tjuvar/banditer. Och själva grejen gick ut på att man skulle leta/ ta kort på en massa olika saker och göra några saker. Vi va rätt pepp på det i början, men sen efter kanske tio olika saker hittade/fixade så tröttnade vi på det och tog våra saker och satte oss i tivoliparken istället ^^.

Hade inga fina bilder från den dagen, så får bjuda på denna ;).


Den 5.e va det dags för balen och jag skulle hem till Denise och göra mig ordning och ta fina bilder och sådant =). Det blev lite stress, men det gick bra iallafall =). Väntar dock fortfarande på bilderna från den dagen "/. Och min dejt va inte alls pratglad och inte jag heller för den delen ^^. Är ju rätt blyg när det gäller att prata med folk jag inte känner eller vet vilka det är "/.

Vet inte varför bilden ligger ner trots att jag vänt på den flera gånger ? Får kanske byta ut den eller lägga upp någon ny finare bild när jag fått alla andra bilderna =).


Den 8.de va det karnevalen där man gick klassvis och vi körde på att klä ut oss till det vi läser till ( snickare, målare och svetsare ). Det var sjukt varmt och det gick fort i tåget så man sprang nästan genom stan och sen fick man öl och cola kastad över sig med -.- , men jag överlevde ;D. När vi skulle åka hem så hade jag och Denise bestämt ett tåg vi skulle ta hem ( för det stannar i Höör ) så va det inställt -.-' .
Har tyvärr inga bilder från denna dag "/.

Den 9.de va det avslutningsmiddagen och det var faktiskt rätt god mat =). Tråkigt bara att inte alla ville komma =(, men dom får skylla sig själva ;). Sen på kvällen när jag och Denise hade bestämmt ett tåg vi skulle ta hem va det ersatt med buss -.- . Så jävla typiskt att det va så två dagar i rad!
Inga bilder här heller "/.

Sen kom äntligen den stora dagen =D. Som man längtat och väntat! Dagen började inte världs bäst, hörde ingen klocka ( mobil ) ringa, men vaknade av att min mamma ringde mig för att jag tydligen hade råkat ringa henne i sömnen XD. Sen blev det lite strassigt precis innan vi skulle åka hemifrån ( pappa körde ner mig till tåget ) så jag glömde mitt champangeglas jag skulle ha, jag satte på mig min "kofta" ut och in ( ! ) och så sa jag till pappa i bilen att det är värdelöst att dom bytt tid på tåget från 18 över till 12 över. Två sekunder senare skickar Denise att tåget är försenat till 18 över ^^.
Det tråkigaste med dagen va att dom få som skulle komma till utspringet inte va där när jag väl sprang ut utan kom efter att jag letat överallt efter dom =(. Och att jag va så trött hemma sen =O.
Det roligaste måste nog ha varit när vi åkte flaket =D.

Efter att jag hade träffat Pappa, Louise, Liam, Mamma, Fredrik och Daniel =).


Efter flak åkningen i Mustangen innan avfärd hem =). Gömde Denise av misstag där bak, men efterom att jag inte har kollat med henne om det är okej att jag lägger upp bilder på henne så tar jag ingen annan bild =).


- Over and out -


1 Juni 2011

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, förlåt. Det har hänt lite grann sen sist, blandannat så har jag blivit moster som de flesta redan vet =). Sen har jag typ slutat skolan med =D. Skattjakten är det som gäller idag sen bal på söndag och studenten på fredag nästa vecka =D.
Grattis Caroline, Nicholas och Emma till studenten idag =D <3.
Får skriva ett bättre inlägg med bilder och allt någon dag som jag har tid =S =).
- Over and out -

RSS 2.0